CFR Cluj a bătut palma cu noul președinte: patronul Neluțu Varga a confirmat știrea zilei

CFR Cluj a bătut palma cu noul președinte: patronul Neluțu Varga a confirmat știrea zilei

CFR Cluj a fost o dezamăgire cruntă, dar pe deplin așteptată în acest sezon, după cum Adevărul a explicat aici.

Neluțu Varga, patron CFR Cluj. FOTO: Arhiva Adevărul

Partea bună după această deziluzie e că patronul Neluțu Varga pare că și-a învățat lecția. Pentru că pune la cale un proiect solid, la prima vedere, pentru următoarea stagiune. De aici, și readucerea lui Dan Petrescu pe banca tehnică. Iar acum urmează numirea lui Dani Coman în fotoliul de președinte. Acesta îl va înlocui pe Cristi Balaj, care a fost „decapitat“ deja, după rezultatele dezamăgitoare din actuala campanie. În dialog cu „Fanatik“, patronul Neluțu Varga a confirmat iminenta sosire a lui Coman, la Cluj.

Ce a declarat Neluțu Varga?

*M-am întâlnit cu Dani Coman. A fost o discuţie interesantă şi constructivă. În proporţie de 90%, Coman e noul preşedinte al lui CFR Cluj. Dani Coman va fi preşedinte cu puteri depline la clubul nostru. A mai rămas ca vineri Dani Coman să aibă o discuţie cu Dan Petrescu, să-i explice şi antrenorului nostru cum vede lucrurile, să se pună de acord pe tot ceea ce înseamnă strategia clubului.

*După această discuţie, probabil vom face anunţul oficial că Dani Coman e noul preşedinte al CFR-ului. Mi l-am dorit pe Dani Coman de mai multe ori, mă bucur că suntem aproape să batem palma. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt ca şi încheiate. Am văzut un Dani Coman ambiţios care îşi doreşte să facă performanţă şi să-și arate valoarea pe care o ştim cu toţii.

*Pe final de săptămână, vineri, probabil, vom face şi anunţul oficial. Dani Coman va fi noul preşedinte al celor de la CFR Cluj. Abia aşteptăm să ne apucăm de treabă. Vreau să readucem CFR-ul acolo unde îi e locul. Vorbim, bineînţeles, de campioana României.

Play-off, etapa a 8-a

Vineri

Farul Constanța – Sepsi 1-4

Duminică

CFR Cluj – Rapid 3-2

Luni

Universitatea Craiova – FCSB 2-0

Clasament

1. FCSB 49 de puncte

2. Universitatea Craiova 40p*

3. CFR Cluj 40p*

4. Farul Constanța 35p*

5. Sepsi 31p*

6. Rapid 29p*

*echipe care au beneficiat de rotunjirea punctajului în sus.

**Locul 1 din play-off participă în Liga Campionilor, iar locul 2 și 3 din play-off în Europa Conference League. Locul 3 din play-off va juca baraj cu câștigătoarea barajului dintre locurile 1 și 2 din play-out pentru un loc în Europa Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Multe națiuni occidentale ar trebui să ia în serios această declarație...

2 Când vom circula pe Autostrada Transilvania? Problemele de mobilizare ale UMB dau estimările peste cap

3 Rusia, oameni buni...

4 Potrivit manualului, dacă Rusia ar fi respectat propria doctrină militară, ar fi cucerit Ucraina în prima etapă a invaziei

5 Misteriosul mesaj al lui Valeri Zalujnîi, la 3 luni după ce a fost dat afară de la conducerea armatei ucrainene