CFR Cluj a remizat acasă cu Rapid, în play-off-ul Superligii

CFR Cluj a remizat acasă cu Rapid, în play-off-ul Superligii

CFR Cluj a terminat la egalitate cu FC Rapid Bucureşti, 2-2 (2-1), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci din prima etapă a play-off-ului Superligii de fotbal, relatează Agerpres.

Marko Dugandzic, de la Rapid, sutează în timpul meciului cu CFR Cluj Foto Mediafax

Campioana a deschis scorul repede, prin Rangelo Janga (4 - penalty), dar Rapid a egalat la scurt timp, prin estonianul Mattias Kait (11). CFR a preluat conducerea prin golul marcat de Nana Boateng (23), dar echipa antrenată de Adrian Mutu a egalat din nou după pauză, prin Răzvan Onea (56).

Oaspeţii au avut o mare ocazie de gol prin Valentin Costache (66), dar fostul jucător al CFR-ului a ratat incredibil din câţiva metri.

Finalul a fost dramatic, cu un gol marcat de Anton Maglica pentru clujeni, dar anulat de arbitrajul video pentru ofsaid (90+2), şi cu ratări ale rapidiştilor la ultimul lor atac, cu luftul lui Alexandru Ioniţă II şi şutul lui Mirko Dugandzic (ambii foşti jucători ai CFR-ului), blocat de Christopher Braun (90+5).

CFR a ajuns la şase etape consecutive fără eşec, patru victorii şi două egaluri.

Rapid nu a mai câştigat de trei etape, venind după două înfrângeri.

În sezonul regulat, CFR s-a impus cu 1-0 pe teren propriu, iar Rapid a câştigat cu 2-1 în retur.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale