CFR Cluj, ghinion teribil în Conference League: Meci infernal pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj, ghinion teribil în Conference League: Meci infernal pentru echipa lui Dan Petrescu

CFR Cluj ține steagul sus pentru fotbalul românesc la nivel de cluburi în competițiile UEFA. Doar că, având în vedere adversara din play-off-ul optimilor Conference League, ardelenii vor avea o misiune infernală!

Dan Petrescu va avea o dublă de foc în următoarea fază din Conference League. FOTO: Arhiva Adevărul

După tragerea la sorți de astăzi, de la Nyon, CFR a dat de Lazio Roma pe care o va întâlni în dublă-manșă, pe 16 și 23 februarie 2023. Prima manșă va fi în deplasare pentru clujeni, în timp ce returul se va disputa pe stadionul „Dr Constantin Rădulescu“.

Lazio Roma, la care e legitimat Ștefan Radu (36 de ani), e în mare formă, în acest sezon, fiind pe locul 3 în Serie A. Romanii tocmai au învins, în weekend, AS Roma, scor 1-0, echipa antrenată de Jose Mourinho. După 13 etape din Serie A, Lazio are 27 de puncte. Napoli (35 de puncte) și AC Milan (29 de puncte) ocupă primele două poziții din clasament.

Lazio a ajuns în Conference League, după ce a terminat pe 3 în seria din care a făcut parte în Liga Europa. Formația pregătită de Maurizio Sarri (63 de ani) a fost în grupa F, una incredibilă, după cum arată și clasamentul final, după cele șase runde:

1. Feyenoord 8 puncte (golaveraj +4)

2. Midtjylland 8 puncte (golaveraj +4)

3. Lazio 8 puncte (golaveraj -2)

4. Sturm Graz 8 puncte (golaveraj -6)

İstanbul Başakşehir, West Ham United, Villarreal, Nice, AZ Alkmaar, Djurgårdens IF, Sivasspor și Slovan Bratislava s-au calificat direct în optimile Conference League, câștigând grupele din care au făcut parte.

Conference League, play-off-ul optimilor

Qarabag - Gent

Trabzonspor – Basel

Lazio – CFR Cluj

Bodø/Glimt – Lech Poznan

Sporting Braga – Fiorentina

AEK Larnaca – Dnipro

Șerif Tiraspol – Partizan Belgrad

Ludogoreț - Anderlecht

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…