CFR Cluj, în corzi, înaintea meciului cu FCSB: Ardelenii și-au găsit noul adversar imaginar

CFR Cluj, în corzi, înaintea meciului cu FCSB: Ardelenii și-au găsit noul adversar imaginar

Campioana ultimelor cinci ediții, formația din Gruia va juca, duminică (ora 21.00, Digi Sport, Orange Sport, Prima Sport), marele meci cu FCSB, într-un moment în care dă semne vizibile de slăbiciune. Pentru că jocul „scârțâie“, dovadă și cifra zero, care stă în dreptul victoriilor din play-off, după 2-2 cu Rapid și 1-1 cu CS U Craiova.

Dan Petrescu, antrenor CFR Cluj

După aceste întâlniri, ardelenii s-au legat de... liniile trase de sistemul VAR (n.r. – arbitraj video) la fazele suspecte de ofsaid! „Liniile sunt cum vrei noi în România. Maglica a dat gol cu Rapid, dar l-a anulat VAR-ul. În meciul următor, la o fază identică, golul Craiovei a fost validat de VAR. Așa e în România, tragem liniile să nu fie bine pentru CFR“, a acuzat Dan Petrescu (55 de ani). Iar discursul antrenorului a fost preluat și de președintele Cristi Balaj, fost arbitru.

La noi, VAR-ul a eșuat! Ideea e, că la alte campionate, la competițiile UEFA, vezi proiecția corpului. La noi, nu. Noi ce chinezărie am achiziționat? La meciul cu Rapid au tras linia la umărul lui Maglica. Unde e uniformitatea?“, a acuzat Balaj.

Lipsesc oameni de bază

Problema cea mai mare a CFR-ului nu însă sistemul VAR, ci jocul tot mai slab. Iar acum, contra FCSB-ului, vor lipsi niște jucători de bază, după cum a dezvăluit Dan Petrescu.

Boateng e accidentat, Camora și Deac la fel, Bordeianu e suspendat. Deci, patru jucători importanți nu vor juca în meciul cu FCSB“, a explicat „Super Dan“. De partea cealaltă, bucureștenii l-au pierdut pe mijlocașul Adrian Șut, care a suferit o entorsă. În schimb, revin în lot Octavian Popescu şi pe Billel Omrani pentru deplasarea de la Cluj.

Play-off, etapa a III-a

Sâmbătă: Farul – CS U Craiova 3-2

Duminică: CFR Cluj – FCSB 21.00

Luni: Sepsi – Rapid 20.30

Clasament

1. Farul Constanța 39 de puncte

2. CFR Cluj 34p*

3. FCSB 33p*

4. CSU Craiova 29p

5. Rapid 28p

6. Sepsi 21p

*Cu rotunjirea punctelor în sus.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...