CFR Cluj va fi dată în judecată la FIFA: „Vom cere daune. Paguba a fost incredibilă“

CFR Cluj va fi dată în judecată la FIFA: „Vom cere daune. Paguba a fost incredibilă“

CFR Cluj are cinci campioante câștigate la rând și doar din această statistică reiese că avem de-a face cu cel mai profesionist club din Superliga. Din păcate, inclusiv formația din Gruia are, periodic, probleme și reclamații, fie la FIFA, fie la UEFA. Iar acum riscă să aibă o altă problemă cu un jucător pe care a intenționat să-l aducă, anul trecut.

Ibrahima Mbaye a fost chiar prezentat pe site-ul oficial al CFR-ului, anul trecut

Vorbim despre Ibrahima Mbaye (28 de ani) care, atât pe transfermarkt.com , cât și pe soccerway.com figurează ca fiind sub contract cu campioana Superligii! În schimb, n-a bifat niciun minut la CFR Cluj, iar impresarul său, Beppe Accardi, a explicat motivele acestei situații bizare într-un articol publicat de tuttomercatoweb.com și preluat de Orange Sport.

Ce a povestit impresarul lui Ibrahima Mbaye?

*În timp ce negociam cu echipe americane, pe fir a intrat Clujul şi am cântărit situaţia gândindu-ne la Cupa Mondială din Qatar. A fost voinţa selecţionerului Senegalului, care dorea mai mult timp de joc pentru jucătorii săi.

*Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că n-a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League. Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România), n-a putut reveni timp de 3 luni.

*Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă.

4

echipe figurează în CV-ul senegalezului Ibrahima Mbaye: Inter Milano, Livorno, Bologna și CFR Cluj. La toate a jucat, doar la formația din Gruia nu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...