CFR dă de cea mai bună echipă din Armenia: Palmares impresionant pentru adversara clujenilor

CFR dă de cea mai bună echipă din Armenia: Palmares impresionant pentru adversara clujenilor

Dan Petrescu a intrat în istoria fotbalului românesc, atunci când a catalogat Floriana din Malta drept o „selecţionată sud-americană“, înaintea confruntării din turul I preliminar al Ligii Campionilor, în august 2020.

Ce-i drept, CFR a câştigat în faţa celor de la Floriana, fără probleme, scor 2-0. Prin comparaţie, în trecut, când Dan Petrescu nu s-a aflat pe banca CFR-ului, formaţia din Gruia a „reuşit“ să fie eliminată de Dudelange din Luxemburg!

Cea mai bună echipă din Armenia

Prima adversară europeană a CFR-ului e cea mai bună formaţie din Armenia. Înfiinţată în 1992, Pyunik a evoluat mereu în prima ligă şi a câştigat titlul de 15 ori, având un total de 32 de trofee cucerite pe plan intern.

Echipa actuală, una fără nume sonore, e pregătită de antrenorul Yegishe Melikyan (42 de ani), aflat în funcţie din 2021. Pyunik îşi joacă meciurile de pe teren propriu pe „Vazgen Sargsyan Republican Stadium“, o arenă de 14.403 locuri.

2013

e anul în care FCSB, ultima echipă din România, a jucat în grupele Ligii Campionilor, terminând pe ultimul loc într-o serie cu Chelsea, Schalke 04 şi Basel.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina