CFR, norocoasă: Campioana României îşi începe parcursul european cu o echipă liliputană

CFR, norocoasă: Campioana României îşi începe parcursul european cu o echipă liliputană

Cândva, campioana Ligii I avea acces direct în grupele Ligii Campionilor. Acum, formaţia care se impune în intrecerea internă trebuie să pornească de jos. De la nivelul turului I preliminar! Şi, oricum, e singura din România primită la acest nivel. Pentru că celelalte trei grupări care ne reprezintă în competiţiile UEFA se duc în preliminariile Conference League, a treia întrecere continentală la nivel de cluburi.

Astăzi, după tragerea la sorţi efectuată de UEFA, CFR Cluj, campioana României, a dat de Pyunik Erevan în turul I preliminar al Ligii Campionilor. Vorbim despre campioana din Armenia, formaţia care a câştigat titlul la un punct de Ararat-Armenia.

Dubla CFR Cluj – Pyunik se va juca la datele de 5/6 iulie (tur), 12/13 iulie (retur).

După o altă tragere la sorţi, care va avea loc mâine, se va stabili cu cine va juca învingătoarea dublei CFR – Pyunik, în turul II preliminar al Ligii Campionilor.

Învinsa dublei CFR - Pyunik îşi va continua parcursul european, în turul II preliminar din Conference League.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…