CFR SA are de miercuri un nou director general; Ioan Gavrilă îl înlocuieşte pe Cristi Ungurean

CFR SA are de miercuri un nou director general; Ioan Gavrilă îl înlocuieşte pe Cristi Ungurean

Noul director general al companiei CFR SA este, începând de miercuri, Ioan Gavrilă, care îl înlocuieşte pe Cristi Ungurean, au declarat, pentru AGERPRES, surse din sectorul feroviar.

Ioan Gavrilă a fost director la societatea Electrificare CFR SA.

"Ioan Gavrilă, director la Electrificare CFR SA, va prelua de astăzi funcţia de director general la CNCF CFR SA", au spus sursele citate.

Cristi Ungurean a fost director general interimar la CFR SA din data de 8 noiembrie 2017. El a preluat funcţia de la Marius Chiper, care şi-a dat demisia, după ce fostul ministru al Transporturilor Felix Stroe a anunţat la Deva, pe 24 octombrie, că îl va demite, pentru că trenurile întârzie în mod constant din cauza lipsei de organizare din cadrul companiei.

Cristi Ungurean, potrivit unui comunicat al CFR SA din 8 noiembrie 2017, urma să coordoneze activitatea companiei până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

2 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși