CFR se transformă pentru noul sezon: Jucător luat din liga a treia italiană FOTO

CFR se transformă pentru noul sezon: Jucător luat din liga a treia italiană FOTO

Internaţionalul român, Vasile Mogoş, care a evoluat în cariera sa de până acum numai în Italia, a fost transferat, marţi, de CFR Cluj.

Vasile Mogoș, luat la CFR Cluj din liga a treia italiană. FOTO: Facebook

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că internaţionalul român Vasile Mogoş este noul jucător al echipei noastre. Fundaşul lateral în vârstă de 30 de ani, care a evoluat până acum doar în Italia, a atins borna de 300 de meciuri în carieră, dintre care 170 de partide în Serie B, pentru Chievo Verona, Cremonese şi Ascoli Calcio. În ultimele două sezoane, Mogoş a jucat pentru FC Crotone. Îi urăm bun venit la echipa noastră şi cât mai multe reuşite în tricoul alb-vişiniu", a anunțat CFR pe site-ul oficial.

Mogoş, care a îmbrăcat în patru partide tricoul primei reprezentative a României, a evoluat în cariera sa la formaţiile Real Vicenza, Asti, AC Delta Porto Tolle, Lumezzane, Teramo, Reggiana, Ascoli, Cremonese, Chievo Verona şi Crotone. La ultima formație a evoluat în Serie C, în stagiunea recent încheiată.

CFR i-a transferat în această vară pe portarul Cătălin Căbuz (Chindia Târgovişte), pe atacantul nigerian Philip Otele (UTA), pe fundaşul sloven Matija Boben (Ternana) şi pe fundaşul Vasile Mogoş (Crotone). De asemenea, atacanţii Jefte Betancor (FC Pafos) şi Sergiu Buş (Chindia Târgovişte) au revenit la formaţia clujeană după împrumuturi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?