CFR, victorie magnifică în Conference League. A dat de pământ iar cu Slavia Praga și e prima în grupă

CFR, victorie magnifică în Conference League. A dat de pământ iar cu Slavia Praga și e prima în grupă

CFR a reușit două victorii de senzație în fața Slaviei Praga, ”sperietoarea” grupei G din Conference League și s-a instalat pe primul loc. După 1-0 pe terenul cehilor în urmă cu o săptămână, elevii lui Dan Petrescu au dat lovitura și la Cluj, învingând cu 2-0.

Camora, zbor către victorie în CFR Cluj - Slavia Praga. Foto Sportpictures

Chiar dacă scorul pare să spună altveca, CFR-ul a suferit mult pentru victorie. În primele 10 minute, gazdele au lovit o dată bara și au punctat pentru 1-0, din penalty, prin Deac, după care Slavia și-a impus ritmul. A presat încontinuu, a avut ocazii bune, dar nu atât de mari ca la meciul de la Praga, însă clujenii s-au apărat eroic.

Partea a doua a întâlnirii s-a jucat la fel, la poarta gazdelor, care au rezistat impecabil, ba chiar au dat lovitura, desprinzându-se la 2-0 prin reușita brazilianului Yuri, omul meciului.

Statisticile sunt de partea cehilor: 23-4 șuturi, posesie 77%-23%, însă, din fericire, fotbalul se joacă pe goluri. Și din ultima clasată în grupă, CFR a urcat pe primul loc, având șanse mari de calificare în fazele următoare ale Conference League.

Pentru clujeni, în Europa, urmează deplasarea în Turcia pentru meciul cu Sivasspor, partidă programată peste două spătâmâni.

Întrerupere de 15 minute după ce unui fan i s-a făcut rău

Momentul în care fanul primește îngrijiri, în timpul meciului CFR Cluj - Slavia. Captură TV

Momentul în care fanul primește îngrijiri, în timpul meciului CFR Cluj - Slavia. Captură TV

Partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga a fost întreruptă în jur de 15 minute, în prima repriză, la scorul de 1-0 pentru formația română. Unui suporter i s-a făcut rău, iar ambulanța a fost nevoită să intre pe teren pentru a-i acorda acestuia îngrijiri medicale.

Persoana căreia i s-a făcut rău a primit îngrijiri medicale timp de 15 minute sub privirile îngrijorate ale fanilor de pe stadion. Ciprian Deac și Camora au mers în zona respectivă, ca să vadă ce se întâmplă cu spectatorul care până la urmă a devenit conștient și a fost urcat pe targă. A fost dus la spitalul din localitate, ambulanța părăsind terenul în aplauzele jucătorilor și a celor din tribune.

Conference League, Grupa G

CFR Cluj - Slavia Praga 2-0

Au marcat: Deac (11p), Yuri (84)

Ballkani - Sivasspor - se joacă de la ora 22.00

Clasament:

1. CFR Cluj 4j 4-2 7p

2. Ballkani 3j 7-7 4p

3. Sivasspor 3j 5-5 4p

4. Slavia Praga 4j 4-6 4p

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale