CGMB a adoptat o hotărâre de revocare a membrilor CA al RATB

CGMB a adoptat o hotărâre de revocare a membrilor CA al RATB

Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a adoptat, în ședința de sâmbătă, un proiect de hotărâre care prevede revocarea membrilor Consiliului de Administrație (CA) al Regiei Autonome de Transport București (RATB).

Pe ordinea de zi a ședinței mai figurează un proiect de hotărâre referitor la numirea de administratori provizorii în CA al RATB până la finalizarea procedurii de selecție prevăzută de Ordonanța de Urgență a Guvernului 109/2011, cu modificările și completările ulterioare.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunța, vineri, că a convocat, pentru sâmbătă dimineața, o ședință de îndată care va supune dezbaterii și aprobării consilierilor generali revocarea Consiliului de administrație al RATB pentru neîndeplinirea sarcinilor privind pregătirea Capitalei pentru iarnă și numirea unui CA provizoriu, conform legislației în vigoare.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”