Charlene de Monaco, însărcinată cu gemeni

Charlene de Monaco, însărcinată cu gemeni

Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni, a confirmat prințesa însăși într-un interviu săptămâna aceasta, la câteva luni după ce informația a apărut în presă.

Derek Watts, ziarist sud-african, anunța încă din luna iunie că Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni: 'Vechiul meu coleg de clasă din Bulawayo, Mike Wittstock, mi-a telefonat să îmi spună că fiica lui așteaptă gemeni. Felicitări prințesei Charlene și lui Albert?!', scria el pe Twitter.

Palatul monegasc a confirmat doar acum, relatează 7sur7.be și lexpress.fr .

Într-un interviu acordat în exclusivitate revistei Hello!, prințesa Charlene de Monaco a spus marți că are gemeni, așa că doi bebeluși vor mări familia la sfârșitul acestui an. Ea declarat că se simte 'nemaipomenit de bine'.

Viitoarea mămică de 36 de ani s-a căsătorit cu prințul Albert al II-lea de Monaco în 2011 și a anunțat în luna mai că este însărcinată. Prințul are deja doi copii născuți în afara căsătoriei, Jazmin Grace Grimaldi, de 22 de ani, și Alexander Coste, de 11 ani.


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?