Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Eliminare și un musafir “surpriză” la a-34-a ediție a emisiunii

Chefi la cuțite, 12 iunie 2023. Eliminare și un musafir “surpriză” la a-34-a ediție a emisiunii

Emisiune surprinzătoare Chefi la Cuțite . O eliminare, un musafir surpriză și o probă dificilă toate acestea în a 34-a ediție show-ului urmărit cu sufletul la gură de milioane de români.

FOTO: webp

Participanții au avut o probă dificilă în care să gătească preparate cu 11 straturi din trei incrediente pe care aceștia le-au aflat după ce au învârtit o roată cu incredientele pe care aveau dreptul să le folosească.

Potrivit a1.ro, un musarif “surpriză” i-a uimit pe toți cei prezenți în emisiune când a vizitat în fugă platoul. Camerele au surprins momentul inedit când o mică pisicuță gri a trecut prin platoul Chefi la cuțite .

Surprins de moment replica lui chef Florin Dumitrescu a fost „Mâțule! Tu de unde ești, mă?!” „Bine că nu este neagră”, a adăugat Gina Pistol. „Nu știu de unde a apărut. E prima oară când vedem pisică în atâția ani”, a mai mărturisit chef Sorin Bontea. „Doamne, Dumnezeule!”, a fost replica lui chef Cătălin Scărlătescu.

La scurt timp de la vizita musafirului “surpriză” în bucătaria sezonului 11 Chefi la Cuțite, Gina Pistol a dat vestea despre cum se va desfășura proba ediției și cum incredientele folosite vor depinde de noroc.

Cel mai important lucru este că era obligatoriu să folosească cele trei incredinte în 11 straturi, deci nu oricum. Chef Dumitrescu s-a plans că a avut cea mai complicată combinație de incrediente dintre toți.

Echipa Scărlătescu a avut de gătit: varză murată, papaya și anșoa.

Echipa Dumitrescu a avut de gătit: curry, anșoa și kiwi.

Echipa lui Bontea a avut de gătit: foie gras, varză murată și curry.

Membrii celor trei echipe au luptat cât de bine au putut pentru a rămâne în concurs. Toți își doreau să își audă numele pentru a intra în bucătărie, însă Gina Pistol a anunțat o eliminare grea pentru chef Cătălin Scărlătescu.

Amalia Mihart (Esa) a fost eliminată din ediția 34 a show-ului culinar având cel mai mic punctaj al ediției doar 6 puncte. Ștefan Nistor s-a salvat de eliminare având 8 puncte.

Singurul care a obținut 15 puncte a fost Constantin Onuț, în timp ce Nina Hariton și Paul Tudosescu au rămas în competiție cu 14 puncte. Laurențiu Neamțu și George Popescu au intrat în bucătărie cu 12 puncte, iar Mihaela Zahariea cu 10 puncte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?