Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Un concurent a plecat acasă. Gina, mesaj pentru Amalia

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Un concurent a plecat acasă. Gina, mesaj pentru Amalia

Pentru că a avut cel mai mic punctaj la duel, Daniel Dragomir a fost nevoit să iasă din competiție. Un detaliu neașteptat s-a aflat despre Constantin Onuț. Amalia Mihart (Esa) a fost „taxată” de Gina Pistol.

Cel de-al cincilea battle de la Chefi la cuțite a băgat la duel echipa roșie și pe cea neagră. La finalul unei confruntări unde brunch-ul a fost vedetă, chefii au degustat preparatele dueliștilor și au acordat note. La final, cel care a obținut cel mai mic punctaj a fost eliminat. Astfel, Sorin Bontea l-a pierdut pe Daniel Dragomir. În plus, tot în această ediție, un detaliu neașteptat s-a aflat despre Constantin Onuț, iar Gina Pistol a „taxat-o” pe Amalia Mihart (Esa).

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe, căci Gina Pistol a anunțat că nu a pregătit o ghicitoare, ci a ales ruleta ingredientelor. Cătălin Scărlătescu s-a ales cu varză murată, fasole și urechi de lemn, Florin Dumitrescu s-a ales cu brânză cu mucegai, varză murată și creier, iar Sorin Bontea s-a ales cu frișcă, crap și căpșune. Degustarea a fost făcută de doamnele din Asociația femeilor motocicliste din România, care au ales ce farfurie le-a plăcut cel mai mult.

Banda a adus deznodământul, după un carusel uriaș de emoții. Până la un punct, cei din echipa gri și cei din echipa roșie au fost la egalitate, dar apoi victoria a revenit concurenților lui Florin Dumitrescu. Cei care au pierdut au început să se întrebe cine este următorul concurent care este eliminat de la Chefi la cuțite, în ediția 26 din sezonul 11.

La duel au intrat echipa roșie și cea neagră, iar tema a fost brunch-ul. Pentru unii a fost mai ușor, alții au avut nevoie de ajutor. După ce au degustat farfuriile, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat notele ce au decis ce concurent a fost eliminat, în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Înainte să se afle ce note au primit concurrenții, Constantin Onuț a făcut o dezvăluire neașteptată despre el.

Eu unul nu vreau să plec acasă, am fost și dat afară de la muncă din motiv că sunt aici, vreau să continui cât mai mult în competiția asta”, a zis Constantin Onuț.

Rând pe rând s-au anunțat punctajele și concurenții care s-au salvat au intrat fericiți în bucătărie. Una dintre marile surprize a fost George Popescu, fiindcă a primit 15 puncte. O altă farfurie de 15 puncte a fost cea obținută de Monica. 14 puncte au mers către Amalia Mihart (Esa), însă Gina Pistol a „taxat-o” pentru greșeala că a pus pastele cu mâna în farfurie și că a nu a respectat timpul probei.

La final, în platou au mai rămas Anica, Diane și Daniel Dragomir. Pentru că a avut cel mai mic punctaj, concurentul din echipa roșie a fost eliminat în ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...