Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Dumitru Linguraru, proprietarul unei firme de explozibili, i-a uimit pe chefi

Chefi la cuțite, 25 aprilie 2023. Dumitru Linguraru, proprietarul unei firme de explozibili, i-a uimit pe chefi

Ce a dezvăluit Dumitru Linguraru despre Sorin Bontea și ce cadouri a adus chefilor, în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

Printre concurenții care au decis să vină la Chefi la cuțite sezonul 11 ca să își demonstreze talentul culinar s-a numărat și Dumitru Linguraru, un pensionar în vârstă de 55 de ani din Drobeta-Turnu Severin. Ca să îi impresioneze pe jurați, acesta a pregătit o rețetă de pomana porcului cu mămăligă. Concurentul a surprins nu doar cu darurile pregătite pentru chefi, ci și cu dezvăluirea pe care a făcut-o despre Sorin Bontea.

Stând de vorbă cu Gina Pistol, concurentul a dezvăluit de ce a ales să participe abia în sezonul 11 al emisiunii Chefi la cuțite:

„Nu îl puteam suporta pe domnul Bontea. Nu mi-a făcut nimic, dar are așa o privire, e rău. Ulterior am început să îl iubesc după ce am aflat într-o seară, într-una dintre emisiuni, că și-a trimis echipa pe vapor ca să doarmă și a rămas să facă el curățenie. Am realizat că e om bun. Îmi sunt dragi chefii rău de tot. Nu vreau să demonstrez chefilor nimic, vreau să demonstrez prietenilor, nașilor...Prietenii din Severin, toți! Prietenii din Oradea, toți! Să vadă că sunt în stare să fac și altceva, nu doar ce le-am făcut lor, de fiecare dată când mă văd cu ei (...). Am lucrat 23 de ani în mină, plecam la ora 4 dimineața și veneam seara la 6. Viața în mină este atât de grea, dar este atât de frumoasă. La cei 56 de ani îmi lipsesc oamenii de cuvânt, ortacii adevărați”, a dezvăluit Dumitru Linguraru, care în prezent are o firmă de explozibili.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul și au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti un astfel de preparat. Dumitru Linguraru și-a făcut apariția în platou aducând în dar chefilor linguri de lemn.

„E o chestie de 4 generații. Bunicul meu a plecat în Serbia și lucra linguri de lemn. Scobea o sută de linguri cât timp fuma o țigară”, a fost una dintre dezvăluirile surprinzătoare făcute de concurent, în ediția 14 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

Un moment cu totul și cu totul deosebit a fost atunci când concurentul a pus o lingură pe frunte și aceasta a rămas „lipită”! La final, Dumitru Linguraru a primit verdictul: un cuțit de la Sorin Bontea.

În ediția 14, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Ciobi și Cătălin Scărlătescu au avut de pregătit rețete având drept ingrediente obligatorii 3 tipuri diferite de nuci și alune, alese de ei în ordinea stabilită după o tragere la sorți.

Cea care a făcut degustarea de data aceasta a fost chiar celebra artistă Nico. Aceasta a fost impresionată nu doar vizual de farfurii, ci și de gustul surprinzător descoperit în farfurie. Rând pe rând, aceasta a degustat farfuriile și a încercat să decidă cine a câștigat amuleta 14 de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Cu sufletul la gură, chefii au urmărit degustarea și reacțiile avute de Nico pentru a-și da seama dacă există „indicii” cu privire la cine a câștigat amuleta. Apoi a venit momentul mult așteptat al verdictului!

Nico și-a făcut apariția în platoul emisiunii Chefi la cuțite alături de Gina Pistol și i-a surprins din plin pe chefi atunci când a început să cânte muzică din perioada interbelică.

Nico a anunțat că amuleta a fost câștigată de farfuria cu somon pregătită de Cătălin Scărlătescu.

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile. Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…