„Chefi la cuțite“. Discuții aprinse de la primul battle. „N-ați vrea să mă mut pe Lună, ca să vă fac vouă loc să trăiți?“

„Chefi la cuțite“. Discuții aprinse de la primul battle. „N-ați vrea să mă mut pe Lună, ca să vă fac vouă loc să trăiți?“

În această seară, în show-ul culinar de la Antena 1 emoțiile sunt la cote maxime: începe primul battle al sezonului.

Chefii și echipele lor intră în luptă la Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Echipele care tocmai au prins contur la finalul bootcamp-ului de săptămâna trecută se vor alinia la start pentru prima confruntare culinară a sezonului 11. Iar competiția se anunță „încinsă“, cu momente extrem de tensionate.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au definitivat strategiile în funcție de amuletele pe care le deține fiecare și așteaptă cu emoții să vadă cum vor acționa pentru prima dată în ringul confruntării concurenții aleși de ei și ce capacități de lideri au câștigătorii cuțitelor de aur .

Este seara în care competitorii vor trăi pentru prima dată experiența pregătirii în echipă a unor farfurii în bucătăria „Chefi la cuțite“, unde limita de timp este apăsătoare, iar pretențiile chefilor sunt uriașe.

Echipa lui Sorin Bontea este reprezentată de culoarea roșie, cea a lui Florin Dumitrescu de culoarea gri, iar concurenții lui Cătălin Scărlătescu luptă în tunicile cu manșete negre. Miza acestei seri este una care va aprinde deja flacăra conflictului între cei trei ași ai gastronomiei. Fiecare dintre ei vrea cu tot dinaindinsul să-i cucerească pe degustătorii din această seară: este vorba despre foștii concurenți de la „America Express“. Voturile lor vor decide echipa câștigătoare, celelalte două echipe intrând la un duel în urma căruia un concurent va fi eliminat din competiție.

Presiunea de la bancurile de lucru se va simți din plin încă de la primul battle, discuțiile dintre cei trei pornind de la o decizie a lui Cătălin Scărlătescu. „N-ați vrea să mă mut pe Lună ca să vă fac vouă loc să trăiți? Sunt foarte supărat pentru că veniți și dați în mine“, a spus Scărlătescu. „Gata, m-am enervat. Zic să nu mai gătim, că n-are sens“, a fost replica lui Bontea. Ce a declanșat conflictul, cum se vor descurca echipele și care va ieși învingătoare în primul battle, dar și cine va pleca acasă telespectatorii vor afla în ediția „Chefi la cuțite“, difuzată de la 20.30.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…