„Chefi la cuțite“: Sorin Bontea a avut o ieșire nervoasă în platou, la cea de-a noua confruntare

„Chefi la cuțite“: Sorin Bontea a avut o ieșire nervoasă în platou, la cea de-a noua confruntare

În așteptarea voturilor de la cea de-a noua confruntare și frustrat de rezultatele obținute până acum în competiție, Sorin Bontea a cedat nervos și a dat cu piciorul într-un coș de gunoi.

Sorin Bontea a avut o ieșire nervoasă în platoul „Chefi la cuțite“ FOTO Antena 1

Pe măsură ce competiția culinară de la Antena 1 avansează, tensiunea în platou crește, iar chefii și concurenții își păstrează cu greu calmul. Ediția de luni seara a show-ului „Chefi la cuțite“ a adus al nouălea battle, iar echipele conduse de Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au ajuns astfel la jumătatea confruntărilor.

A fost momentul primelor bilanțuri, iar rezultatele pentru Sorin Bontea nu erau deloc satisfăcătoare. Chef Scărlătescu a câștigat trei battle-uri, alte trei au fost adjudecate de chef Dumitrescu, în timp ce chef Bontea avea o singură victorie și o egalitate cu Florin Dumitrescu la cel de-al șaptelea battle.

„Chefi la cuțite“: livratori de mâncare în juriu

De aceea, nervii au fost întinși la maximum în cea de-a noua confruntare, când echipele au gătit preparate jurizate de livratori de mâncare. Cei trei chefi au ales pentru această probă mâncăruri simple, cunoscute, de la ciorbă și burgeri, la crispy strips și brownie.

Cei 11 livratori din juriu au votat, iar rezultatul adus de bandă a fost unul strâns. Primele farfurii care au intrat pe bandă au fost cele ale echipelor conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, astfel că frustrarea a crescut și mai mult pentru Sorin Bontea. „Cum s-o dai, ce să faci, ce să gătești? Că am gătit mâncare pe înțelesul lor“, a spus acesta.

Vizibil afectat de faptul că nici următoarele farfurii nu au fost ale echipei sale, Sorin Bontea a cedat nervos și a lovit cu piciorul un coș de gunoi din platou.

Imediat, lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar următoarele farfurii au fost ale echipei sale și, într-un final, Sorin Bontea a câștigat confruntarea cu numărul 9.

După această probă, echipele lui Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au intrat la duel, iar Tobi Ibitoye, din echipa lui Scărlătescu, a fost eliminat din sezonul 10 „Chefi la cuțite“.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /