„Chefi la cuțite“. Speak a „distrus“ preparatul lui Florin Dumitrescu. „Dacă îmi zicea mie, mă băgam sub masă“ VIDEO FOTO

„Chefi la cuțite“. Speak a „distrus“ preparatul lui Florin Dumitrescu. „Dacă îmi zicea mie, mă băgam sub masă“ VIDEO FOTO

În prima ediție a show-ului de la Antena 1, Speak a jurizat farfuriile în lupta pentru amuletă și nu a fost deloc îngăduitor cu chefii.

Din acest sezon , lupta pentru amuletă are noi reguli: alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, î n arena culinară intră al patrulea chef , care le face concurență. Cel care a inaugurat competiția în noua formulă a fost Ștefan Popescu. Astfel, cei patru au gătit în prima ediție a noului sezon pentru a câștiga amuleta, iar Speak, fost co-prezentator în emisiune, a jurizat farfuriile.

Speak, alături de Gina Pistol, în platoul Chefi la cuțite FOTO Antena 1

Prima farfurie jurizată, mai bine zis criticată, a fost cea a lui Sorin Bontea. „Cel mai bun din farfuria asta e parmezanul. Ăsta e morcov? Atât au reușit să facă din el?“, a spus Speak.

La farfuria lui Ștefan Popescu, deși impresionat de aspectul vizual, a avut oricum comentarii. „Arată foarte bine, deși nu sunt un fan al cărnii de miel. Recunosc, nu prea mănânc carne de miel“, a continuat fostul co-prezentator „Chefi la cuțite“.

La următoarea farfurie, cea pregătită de Florin Dumitrescu, a fost și mai direct: „Asta a arată scârbos“. Apostrofat de Gina Pistol, a rectificat: „Asta arată mai puțin plăcut“. Iar chefului, care urmărea jurizarea din culise, nu-i venea să creadă. „Băi moldovene, de aia ne-am adunat noi aici?“, a fost replica lui Florin Dumitrescu.

„Chefi la cuțite“: cine a câștigat prima amuletă

Speak nu s-a oprit aici cu criticile și a „distrus“ farfuria lui Florin Dumitrescu. „Să mă ierte lumea de acasă care gătește așa, dar aia arăta rău, din punctul meu de vedere. Eu când văd smântâneală, ceva cleios, nu dă bine... Atăta urât“, a continuat el. Atunci când Gina Pistol a gustat și l-a contrazis, Speak a „îndulcit“ puțin comentariile: „N-am zis că-i rău, dar are niște arome pe care nu le înțeleg. Creierul meu nu poate....“.

Cheful a fost vizibil afectat de comentariile lui Speak. „O fi show, dar totul e pe bune. Dacă îmi zicea mie, mă băgăm sub masă“, a comentat și chef Ștefan Popescu.

Nici de preparatul lui Cătălin Scărlătescu nu a fost pe deplin mulțumit, spunând că arată ca un desert, deși în farfurie se aflau coaste de miel. „Ăsta nici la cofetărie nu știe să meargă. A stat degeaba un sezon cu noi aici“, a comentat Florin Dumitrescu.

La final, preparatul câștigător a fost cel făcut de Cătălin Scărlătescu, iar cheful a primit amuleta cu un avantaj important. La una dintre viitoarele probe pe echipe, concurenții din echipele adverse vor găti legați spate în spate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cântăreața ucraineană Inna Voronova riscă 8 ani de închisoare după ce a filmat și apoi a distribuit videoclipuri cu apărarea antiaeriană a Ucrainei

2 Surprize, surprize / „Omul cu gaura” din ANAF face nuntă la hotelul unui „mare contribuabil”, apropiat de OMV!

3 Liderul nord-coreean Kim Jong-Un are două mari vicii / Raport oficial al de agenților secreți din Coreea de Sud

4 ​„Sindromul Ucraina”, bomba cu ceas pe care armata rusă încearcă să o ascundă sub preș

5 VIDEO „A început faza a doua” / Rebelii anti-Putin au intrat din nou pe teritoriul Federației Ruse