Cheloo, ironizat la „iUmor”: „N-a mai scos album de pe vremea lui Băsescu” VIDEO

Cheloo, ironizat la „iUmor”: „N-a mai scos album de pe vremea lui Băsescu” VIDEO

A doua ediție a show-ului „iUmor” de la Antena 1 are un invitat special, actorul Raul Gheba. Roast-ul său (monolog comic ce cuprinde glume foarte acide) l-a avut ca țintă pe rapper-ul Cheloo.

Cheloo (Cătălin Ștefan Ion, pe numele real), cunoscut publicului din România și ca membru al trupei Paraziții, a fost uimit să afle că momentul cu glumele despre el nu face parte din competiţie, potrivit Click !.

„O avem pe Delia, care a scos 14 miliarde de piese în ultimii zece ani, și pe Cheloo”

Raul Gheba a făcut senzație cu glumele sale și a introdus în monologul său de stand-up atât glume la adresa sa şi la viața de părinte, multă autoironie, cât şi un roast special pregătit pentru Cheloo.

Am citit un studiu care spunea că România este una dintre puținele țări în care femeile sunt plătite la fel ca bărbații. (...). În țara noastră, femeile sunt mult, mult, mult mai harnice decât bărbații! Du-te în orice supermarket, unde lucrează femeia?! O vezi la rafturi – pune tot felul de conserve, o vezi la casă – scanează 14.000 de cutii în fiecare minut. Unde lucrează bărbatul? Doamne ferește să nimerești un bărbat la casă! Ați văzut cum e? Zici că n-a văzut în viața lui produse, nu știe unde-i codul de bare. De ce credeți că sunt atât de mulți bărbați în stand-up?! Pentru că e puțin de muncă! Până și la masa asta (a juraților «iUmor», n.r.), uite, o avem pe Delia, care a scos 14 miliarde de piese în ultimii zece ani, și pe Cheloo, care n-a mai scos album de pe vremea lui Băsescu. E clar cine muncește mai mult aici”, a spus Raul Gheba.

Raul a primit ropote de aplauze. Cheloo a reuşit să facă faţă cu brio ironiilor, dar a rămas surprins când a aflat că Gheba nu este concurent.

Raul Gheba este unul dintre prietenii noștri, care face de mult timp stand-up, e foarte bun! Numărul a fost atât de bun, încât Cheloo n-a știut că e invitat special”, a spus Cătălin Bordea.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...