Chelsea - Real Madrid 0-2. Calificare fără emoții pentru madrileni în semifinalele Ligii Campionilor

Chelsea - Real Madrid 0-2. Calificare fără emoții pentru madrileni în semifinalele Ligii Campionilor

Deținătoarea trofeului Ligii Campionilor a reușit să facă același scor ca în tur împotriva celor de la Chelsea și s-au calificat fără emoții în penultimul act al competiției.

FOTO EPA EFE

După ce în tur a învins pe teren propriu cu scorul de 2-0, Real Madrid a reușit să facă spectacol și la Londra, pe Stamford Bridge. Avansul liniștitor din tur i-a ajutat pe madrileni să gestioneze fără emoții partida din deplasarea de la Chelsea, acolo unde au întâlnit un adversar "rănit" care nu a mai simțit gustul victoriei în ultimele 7 partide disputate în toate competițiile.

Oaspeții au început meciul în forță și au fost aproape de a deschide scorul prin Rodrygo care a nimerit bara laterală. 8 minute mai târziu Kepa a parat spectaculos șutul lui Vinicius. Același Kepa a închis bine poarta în minutul 32 când Modric a șutat puternic din careu însă portarul gazdelor a respins în afara terenului. În prelungirile primei reprize Cucurella a fost aproape de a-i readuce în joc pe londonezi însă Courtouis a avut o paradă de excepție.

După revenirea de la cabine tot oaspeții au fost mai periculoși în atac. Rodrygo a deblocat tabela de scor în minutul 59 după un joc de pase reușit cu Vinicius. Același Rodrygo și-a trecut din nou numele pe lista marcatorilor și a închis tabela cu 10 minute înainte de final la scorul de 2-0 pentru madrileni.

În cealaltă partidă a serii, AC Milan a reușit să obțină calificarea în semifinalele competiției după o absență de 17 ani. După ce în tur rossonerii au învins cu 1-0 pe teren propriu, pe terenul celor de la Napoli a urmat un joc încins în care s-au ratat două penaltiuri. La final, scorul a fost 1-1, iar AC Milan merge mai departe în semifinală unde sunt mari șanse să dea peste rivala din oraș, Inter Milano, după ce în tur aceștia au câștigat cu 2-0 pe terenul portughezilor de la Benfica.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”