China: Cel puţin 16 morţi în explozia dintr-o cantină din Chongqing

China: Cel puţin 16 morţi în explozia dintr-o cantină din Chongqing

Cel puţin 16 oameni şi-au pierdut viaţa şi 10 au fost răniţi după o explozie produsă vineri într-o cantină a administraţiei locale din Chongquing, în sud-estul Chinei, a informat sâmbătă presa oficială, citată de EFE.

Iniţial, autorităţile anunţaseră că în urma exploziei, provocată de o scurgere de gaz, în interior ar fi rămas blocate cel puţin 20 de persoane.

Incidentul a avut loc puţin după ora prânzului (ora locală 12:10, 02:10 GMT) într-o cantină muncitorească dintr-o clădire de birouri din districtul Wulong.

Potrivit agenţiei de stat Xinhua, se bănuieşte că o scurgere de gaz - a cărei cauză este anchetată - a provocat explozia şi prăbuşirea ulterioară a clădirii, sub ale cărei dărâmături au rămas blocate 26 de persoane.

Cei peste 300 de salvatori care s-au deplasat în zonă au reuşit să scoată toate persoanele de sub moloz, iar supravieţuitorii au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri medicale. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fosta țiitoare a lui Dragnea s-a combinat cu fostul patron de la Sensiblu

2 VIDEO Priviți, soldații ucraineni folosesc obuzierele italiene FH70, dar trag cu muniție produsă în Finlanda!

3 ULTIMA ORĂ E disperare mare! / Rusia scoate din depozitele armatei și prima generaţie a lui T-80!

4 VIDEO „Nu putem cuceri orașe mari” / Din nou un analist militar spune adevărul la televiziunile rusești

5 VIDEO „Nu mai are fiere, splină, o parte din ficat, coastele i-au pătruns în plămâni” / Patru polițiști de la SAS, reținuți după ce au bătut un bărbat c…