Chindia - Petrolul 1-2. Ploieștenii revin pe primul loc în clasamentul din play-out

Chindia - Petrolul 1-2. Ploieștenii revin pe primul loc în clasamentul din play-out

Petrolul Ploieşti a învins-o pe Chindia Târgovişte cu scorul de 2-1 vineri seara, pe Stadionul ''Ilie Oană'', în a doua etapă a returului din play-out. Ploieștenii revin pe prima poziție în play-out.

Foto sport.ro

Chindia a deschis scorul rapid, prin Doru Popadiuc în minutul 5, după o minge pierdută de ivorianul Seniko. Gazdel își puteau dubla avantajul pe tabelă, dar Jeremy Corinus a trimis în bară cu capul, la doar 2 minute după revenirea de la cabine.

Petrolul a reuşit egalarea în minutul 50, prin Ismael Diomande. Ivorianul, intrat la pauză, a şutat de la circa 30 de metri, mingea l-a lovit în faţă pe Căbuz şi a intrat în poartă.

Chindia a mai înscris o dată, prin Daniel Popa, 3 minute mai târziu, dar golul a fost anulat de VAR pentru ofsaid la Sergiu Buş.

Gicu Grozav a adus victoria oaspeților cu o reușită în minutul 77. Astfel, Petrolul acumulează o nouă victorie în play-out și continuă parcursul excelent care o poate ajuta să termine pe prima poziție.

De partea cealaltă, Chindia este pe loc de baraj, înregistrând al patrulea eșec în ultimele cinci etape.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro