Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret în casa actorului din „Captain America"

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret în casa actorului din „Captain America"

Chris Evans și Alba Baptista s-au căsătorit în secret pe 9 septembrie, potrivit people.com . Mai multe celebrități au fost prezente la petrecerea ce a urmat.

Evans (42 de ani), considerat cel mai sexy bărbat în viață , și tânăra sa soție, actrița portugheză Alba Baptista (26 de ani), au făcut nunta lui din zona Boston a actorului din „Captain America”.

Festivitățile au continuat apoi alături de cei dragi.

„Un cort mare și un ring de dans au fost instalate în casă", iar muzica s-a auzit până în noaptea de 9 septembrie, a declarat o sursă pentru People.

Evenimentele dedicate nunții au inclus, în același weekend, și o reuniune la o proprietate privată din Cape Cod, au confirmat surse pentru People.

Printre cei care le-au fost alături se numără, cel mai probabil și John Krasinski și Emily Blunt văzuți după petrecere la un hotel din Boston.

Chris Evans și Alba Baptista. FOTO Instagram

Robert Downey Jr., colegul lui Chris din Avengers, alături de soția sa, Susan Downey, s-au numărat și ei printre celebritățile văzute în Boston în același weekend. La fel și Scarlett Johansson și soțul ei, Colin Jost. Cele două cupluri au luat masa împreună.

De asemenea, au mai fost văzuți în zonă Chris Hemsworth, soția sa Elsa Pataky și Jeremy Renner, potrivit surselor people.com .

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO Președintele Iranului, Ebrahim Raisi, a murit / „Niciun semn de viață” la locul accidentului, spune televiziunea de stat iraniană

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?