Chris Hemsworth lasă actoria și încearcă să găsească secretul tinereții fără bătrânețe

Chris Hemsworth lasă actoria și încearcă să găsească secretul tinereții fără bătrânețe

Din 16 noiembrie, pe platforma de streaming Disney+, este disponibilă o nouă serie documentară care îl aduce în centrul atenției pe celebrul actor Chris Hemsworth („Operațiunea de recuperare”, „Thor”, „Răzbunătorii”). Intitulată „Chris Hemsworth: Dincolo de limite”, noua producție Disney, alcătuită din șase părți, spulberă înțelepciunea convențională despre optimizarea vieții și îi poartă pe telespectatori într-o călătorie personală a celebrului actor care explorează modul în care îmbătrânirea poate fi combătută, încercând totodată să descopere întregul potențial al corpului uman.

Chris Hemsworth este renumit pentru rolul lui Thor. FOTO: Disney

Păstrându-se în cea mai bună condiție fizică și cunoscut mai ales pentru interpretarea un supererou nemuritor, Chris a avut întotdeauna grijă de sănătatea și de condiția sa fizică. Dar, acum, la sfârșitul celei de-a treia decade a vieții, vrea să afle cum să își valorifice potențialul minții și al corpului pentru a rămâne ager, mai puternic și mai sănătos pentru mai mult timp. O aventură științifică globală, dar și o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmărește pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire.

Iată 3 lucruri despre secretele longevității pe care le vom învăța de la Chris Hemsworth în noul serial de la Disney+:

Gestionarea strestului: Încă din adolescență, stresul a făcut parte din viața lui Chris, acesta dorind să învețe cum să îl gestioneze mai bine. Psihologul Modupe Akinola îl provoacă să își păstreze calmul în timpul unei plimbări terifiante de-a lungul unei grinzi care iese din acoperișul unui zgârie-nori. Modupe îl va antrena pe Chris în tehnici fizice și psihologice puternice pe care le putem folosi pentru a controla stresul din viața noastră și a combate riscul pe care acesta îl reprezintă pentru sănătate pe termen lung.

Beneficiile depășirii zonei de confort: Pentru a maximiza longevitatea, ați putea crede că este mai bine să rămâneți în zona de confort. Dar unii oameni de știință cred că ar trebui să facem contrariul, deoarece expunerea la temperaturi extreme poate declanșa propriile mecanisme de apărare ale corpului nostru împotriva bolilor bătrâneții. Chris se îndreaptă spre înghețatul Arctic împreună cu frații săi Liam și Luke pentru a se confrunta cu cea mai bună terapie prin frig.

Importanța obiceiurilor alimentare: Chris apelează la medicul specializat în longevitate Peter Attia pentru a afla cum schimbarea obiceiurilor alimentare îl poate ajuta în căutarea longevității. În mod ironic, răspunsul este să nu mănânce deloc timp de patru zile. Dacă poate suporta foamea, postul va debloca puterile anti-îmbătrânire ale organismului său și îi va oferi lui Chris agerimea de care are nevoie atunci când va încerca să vâneze următoarea masă... prin pescuitul cu sulița în largul Marii Bariere de Corali.

Chris Hemsworth in seria Disney

Chris Hemsworth poate fi văzut în noul documentar marca Disney. FOTO: Disney

„Chris Hemsworth: Dincolo de limite” este produs de Protozoa, Nutopia și Wild State pentru National Geographic. Chris Hemsworth și Ben Grayson sunt producători executivi pentru Wild State. Darren Aronofsky și Ari Handel sunt producători executivi pentru Protozoa. Pentru Nutopia, Jane Root, Arif Nurmohamed și Ruth Shurman sunt producători executivi. Bengt Anderson și Matt Renner sunt producători executivi pentru National Geographic. O aventură științifică globală, dar și o călătorie personală, fiecare episod al serialului îl urmărește pe Chris în timp ce se confruntă cu o serie de probleme fizice și mentale concepute de experți, oameni de știință și medici de talie mondială pentru a descoperi diferite aspecte ale procesului de îmbătrânire. Fiecare provocare meticulos elaborată este înrădăcinată în știința și pornește de la noi cercetări și tradiții de lungă durată.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”