Christoph Daum, selecționerul naționalei de fotbal a României: Filosofia mea este să atacăm întotdeauna

Christoph Daum, selecționerul naționalei de fotbal a României: Filosofia mea este să atacăm întotdeauna

Noul selecționer al echipei naționale de fotbal a României, germanul Christoph Daum, a declarat, joi seara, într-o conferință de presă la Arena Națională, că filosofia sa de joc este ca formația pe care o pregătește să atace întotdeauna.

*UPDATE Fotbal: Christoph Daum este noul selecționer al naționalei României

*Christoph Daum este noul selecționer al naționalei de fotbal a României (fișă biografică)

''Sunt extrem de bucuros să mă aflu aici, este o onoare și o responsabilitate, să dau tot ce am mai bun pentru fotbalul românesc și pentru echipa națională a României. Vreau ca împreună cu jucătorii și colaboratorii mei să am succes și să obținem calificarea la Cupa Mondială din 2018. Pentru asta trebuie să fim uniți, să ne respectăm. Filosofia mea este să atacăm întotdeauna, indiferent dacă mingea e la noi sau la adversar'', a declarat Daum la prezentarea sa oficială.

Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a precizat că Daum a semnat un contract pe doi ani, iar obiectivul este calificarea la Cupa Mondială din Rusia.

''Contractul a fost semnat astăzi, după validarea propunerii în Comitetul Executiv și este valabil până în 2018. Detaliile financiare sunt confidențiale, dar obiectivul este calificarea la CM 2018 și nu ascund că îmi doresc să continuăm și în campania pentru EURO 2020'', a mărturisit Burleanu.

AGERPRES (autor: Marius Țone, editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”