Ciclism: Ineos dezminte despărţirea de Egan Bernal înainte de expirarea contractului

Ciclism: Ineos dezminte despărţirea de Egan Bernal înainte de expirarea contractului

Echipa britanică Ineos, condusă de Dave Brailsford, a respins zvonurile privind o despărţire de ciclistul Egan Bernal, câştigătorului Turului Franţei 2019 şi a Turului Italiei 2021, şi aminteşte că sportivul columbian mai are doi ani de contract, transmite EFE.

După zvonurile apărute în presa columbiană că Egan Bernal nu este mulţumit la Ineos, directorul Dave Brailsford a dat asigurări că acesta va continua şi îşi va duce la bun sfârşit contractul care expiră la finele anului 2023.

''Încă mai are doi ani de contract. Suntem în al treilea an din înţelegerea pe cinci ani cu Egan, aşa că cu siguranţă avem încă doi ani înainte să expire angajamentul lui cu noi. El a câştigat Turul Franţei pentru noi, a demonstrat ce formă fantastică are şi a câştigat Turului Italiei în acest an. Este unul dintre rutierii cheie din actuala echipă şi în viitor'', a declarat Brailsford pentru reporterul columbian Juan Charry.

Agentul lui Bernal, Giuseppe Acquadro, a dezminţit la rândul său zvonul privind o posibilă plecare a columbianului la echipa Israel Start-Up Nation: ''Egan are încă doi ani de contract cu Ineos Grenadiers şi este fericit aici. Se concentrează pe viitoarea ediţie a Turului Franţei şi nu ştiu cine a lansat această poveste''.

Bernal, 24 ani, a mai participat în acest sezon şi în Turul Spaniei, în care s-a clasat pe locul 6 la general. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Javra, îngropată definitiv de Buzăianu! / Cât „cașcaval” a primit viitoarea „regină a pușcăriașilor”

2 Așa o fi?

3 Dragnea confirmă scandalul cu țiitoarea! Mesaj de ultimă oră

4 „Am ținut-o câteva zile, era varză. I-am și cumpărat câte ceva și i-am dat-o înapoi."

5 Așa o fi?