Ciclism: Românul Țvetcov concurează sâmbătă la JO 2016, dar încă nu are bicicletă

Ciclism: Românul Țvetcov concurează sâmbătă la JO 2016, dar încă nu are bicicletă

Rutierul român Serghei Țvetcov, care va concura sâmbătă la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, este încă în așteptarea bicicletei sale de cursă, după ce a fost rătăcită de o companie aeriană.

Țvetcov a confirmat pentru AGERPRES că bicicleta sa de concurs a rămas la Beijing, unde s-a pregătit înaintea JO 2016, fiind rătăcită de compania Air China. În cele din urmă, bicicleta, în husa căreia se află și pantofii săi de cursă, a fost trimisă la Paris, de unde ar trebui să ajungă al Rio cu o cursă Air France.

Serghei Țvetcov se pregătește la Rio cu bicicleta sa de rezervă și speră ca bicicleta de cursă să ajungă în Brazilia în timp util.

Rutierul de peste Prut a precizat că oricare va fi situația va putea lua startul în cursa de sâmbătă.

Competiția la care va lua parte Țvetcov este cea de șosea, proba de fond, programată să aibă loc sâmbătă 6 august, cu începere de la ora 15,30, ora României. Favoriții cursei sunt câștigători sau cel puțin protagoniști ai Marilor Tururi (al Italiei, al Franței și al Spaniei). Participanții vor avea de înfruntat aceeași lungime de 256,4 kilometri, trecând prin locuri exotice, ca Plaja Ipanema și Plaja Copacabana.

AGERPRES (autor: Mihai Țenea, editor: Vlad Constantinescu, editor online: Andreea Lăzăroiu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...