Ciclism: Spaniolul Omar Fraile (Astana) a câştigat etapa a 14-a a Turului Franţei

Ciclism: Spaniolul Omar Fraile (Astana) a câştigat etapa a 14-a a Turului Franţei

Ciclistul spaniol Omar Fraile, de la echipa Astana, a câştigat sâmbătă etapa a 14-a a Turului Franţei, disputată pe un traseu de 188 km între Saint-Paul-Trois-Chateaux şi Mende, cu timpul de 4h41min57sec, în timp ce galezul Geraint Thomas (Sky) şi-a conservat tricoul galben.

Fraile, 28 ani, la prima sa participare în Turul Franţei, a fost urmat în clasament de francezul Julian Alaphilippe (Quick Step) şi belgianul Jasper Stuyvens (Trek), ambii la 6 secunde de învingător.


Foto: (c) SEBASTIEN NOGIER / EPA


Grosul plutonului a sosit la aproape 20 de minute, iar galezul Geraint Thomas (Sky) şi-a păstrat poziţia de lider al clasamentului, fiind urmat de englezul Chris Froome la 1min39sec, olandezul Tom Dumoulin (Sunweb) la 1min50sec, slovenul Primoz Roglic (LottoNL-Jumbo) la 2min38sec, francezul Romain Bardet (AG2R) la 3min21sec etc.

Duminică are loc etapa a 15-a, de 181,5 km, între Millau şi Carcassone.
AGERPRES/(editor Teodor Ciobanu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…