Cinci răniți după ce un accident pe Dunăre: o ambarcațiune s-a lovit de o barjă, în zona Chiciu

Cinci răniți după ce un accident pe Dunăre: o ambarcațiune s-a lovit de o barjă, în zona Chiciu

O ambarcaţiune a intrat în coliziune, duminică, cu o barjă ancorată pe fluviul Dunărea, iar în urma impactului cinci persoane au fost rănite şi cele două nave au fost avariate.

Foto Arhivă

Poliţiştii de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Călăraşi au fost sesizaţi, duminică dimineaţa, prin 112, cu privire la faptul că o ambarcaţiune în care se află cinci persoane pluteşte în derivă pe fluviul Dunărea, la km 373, în zona Chiciu.

Potrivit unui comunicat al IPJ Călăraşi transmis AGERPRES, din primele cercetări a reieşit faptul că ambarcaţiunea în cauză a intrat în coliziune cu o barjă ancorată pe fluviu.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului a preluat şi transportat cele cinci victime în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Conducătorul ambarcaţiunii a fost testat alcoolscop, rezultând o valoare 0,16 mg/l alcool în aerul expirat. Acesta a fost testat şi cu un aparat DrugTest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”