Cinci trăsături de personalitate negative ale semnului zodiacal Rac

Cinci trăsături de personalitate negative ale semnului zodiacal Rac

Senzuală, intuitivă și emoțională, nativii din Rac pot fi dintre cele mai compătimitoare semne zodiacale. Chiar și așa, există câteva trăsături de personalitate negative ale Racului de care aceștia și cei din jur ar trebui să fie conștienți, spun astrologii.

Horoscop Rac

Nativii din Rac sunt primul dintre semnele de apă. La suprafață sunt sensibili și familiști, dar în profunzime se profilează o latură misterioasă care poate fi întunecată și periculoasă, ceva ce nu asociem de obicei cu trăsăturile joviale ale Racului.

Ca prieteni, sunt extrem de darnici, întotdeauna dispuși să ofere sfaturi și să-și asculte prietenii. Ca iubiți, sunt dedicați tuturor dorințelor partenerului și sunt devotați fericirii acestuia.

Guvernat de Lună în astrologie, semnul zodiacal Rac are simpatie față de alte persoane și este adesea cel mai empatic semn zodiacal. Acest lucru le conferă o profunzime emoțională majoră.

Atunci când Racul este în preajmă, cu greu vei simți vreun fel de singurătate sau disconfort. Îți vor proteja și îți vor păzi sentimentele și tot ceea ce simt că trebuie protejat.

Trăsături de persoanlitate negative ale Racului

Aceste trăsături negative ale Racului sunt rareori arătate, dar veți fi surprinși.

  • 1. Racii sunt supraemoționali

Acest semn zodiacal este guvernat de apă și, la fel ca celelalte semne de apă (Scorpion și Pești), Racul este ghidat de Lună. Fiind ghidați de fazele Lunii, aceste semne vor avea adesea schimbări bruște în ceea ce privește starea emoțională.

Ca un pendul, pot trece de la cele mai înalte maxime, cu o dispoziție veselă, la minime extreme, cu o nevoie constantă de validare. Prin aceasta, se știe în continuare că dau dovadă de o mare înțelegere pentru ceilalți, dar se așteaptă și la o mare înțelegere în schimb.

Ei pot deveni emoționali și intensi din senin. De asemenea, cei din zodia Rac sunt furioși atunci când nu sunt luați în serios.

  • 2. Pot părea capricioși

Atunci când Racul nu este întâmpinat cu compasiune și empatie, sunt predispuși la laturi negative ale personalității lor. Ei pot deveni răzbunători în căutarea reciprocității.

În cazul în care aceste afecțiuni tot nu sunt returnate, se știe că cei din Rac devin capricioși și nu vor ezita să vă cotropească până când vor obține ceea ce vor. Acest lucru va implica adesea atașarea de tine în permanență.

  • 3. Sunt adesea acuzați că sunt suspicioși

Racii pot fi foarte suspicioși atunci când nu sunt conștienți de tot ceea ce se întâmplă în jurul lor. Te vor chestiona în legătură cu fiecare mic detaliu și nu vor ezita să verifice extrasele bancare sau mesajele tale text pentru a se asigura că nu minți.

Acest lucru provine din teama de a fi înșelat sau nedorit. Se vor îndoi de intențiile celorlalți până când se va arăta în mod constant ce intenționează să facă cei din jurul lor.

  • 4. Uneori sunt pesimiști

Atunci când se confruntă cu eșecuri sau cu posibilitatea de a pierde, Racii sunt predispuși să fie pesimiști. Aceștia vor permite gândurile negative ca urmare a nesiguranței pe care o au. Acest lucru se datorează faptului că Racii au tendința de a fi speriați să se confrunte cu respingerea în viață.

De multe ori, ei își vor exprima, de asemenea, perspectivele negative și sunt foarte reticenți în a gândi pozitiv odată ce se află în această stare.

  • 5. Pot dveni manipulatori atunci când își doresc ceva

Una dintre cele mai ascunse trăsături ale lor este aceea că pot fi foarte manipulatori atunci când au nevoie să fie. Datorită faptului că sunt mereu plini de înțelegere, ei știu exact ce să spună și să facă pentru a-i face pe cei din jurul lor să facă ceea ce își doresc. Au schimbări de dispoziție.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...