Cine are interesul să-i întărâte pe români în legătură cu testarea? Cine vrea să anunțe că a venit Apocalipsa peste România? Voi ați văzut cifrele din Polonia?

Cine are interesul să-i întărâte pe români în legătură cu testarea? Cine vrea să anunțe că a venit Apocalipsa peste România? Voi ați văzut cifrele din Polonia?

Cine are interesul să-i întărâte pe români în legătură cu testarea? Cine vrea să anunțe că a venit Apocalipsa peste România? Voi ați văzut cifrele din Polonia?

Păi noi ne putem compara la ceva cu Polonia, care se află la 10 ani avans din toate punctele de vedere? Are o populație dublă față de România și a efectuat de două ori mai multe teste decât noi.

Cine minte, România? Sau minte Polonia?

Cu toate acestea, la noi, influencerii USR/PLUS și ai PSD urlă non-stop cerând mai multe teste! Barna și Ciolacu urlă cerând imperativ teste... Deși niciunul n-o spune explicit, toți lasă să se înțeleagă că, de fapt, Guvernul Orban n-ar vrea să testeze pentru a nu descoperi mai multe cazuri...

Chiar nu mai avem nicio fărâmă de bun-simț? Chiar am uitat toți că PSD a lăsat sistemul sanitar fără nicio rezervă strategică pentru o epidemie? Chiar cred toți acești vuvuzei fără conștiință că românii sunt cretini și nu se informează prin ce au trecut și trec și alte țări?

Chiar și ăia de la Digi s-au jegozit de tot: toată ziua au titrat că dacă ajungem la 10.000 de cazuri e dezastru! Păi, bă imbecililor, avem deja 6000 de cazuri! Ce morții mamii voastre de dezastru este dacă ajungem la 10.000. Probabil, vor mult peste 10.000, în realitate, dar care e problema? Aveți voi vreo soluție-minune pentru stoparea epidemiei?

Cel mai probabil, în următoarele zile, numărul de testări va crește substanțial. La fel și numărul de cazuri de infectare depistate. 

Așa, și? Care este miza? Ne spuneți și nouă?

Apropo, cum, mă, să spuneți că 6 din 10 români cred că Guvernul a ascuns informații? Ce morții mamii voastre informații?

Un „studiu” efectuat de IRES, o oficină a PSD, arată că 6 din 10 români se raliază opiniei conform căreia Guvernul a ascuns informații cu privire la pandemia de COVID-19.

EVALUAREA MĂSURILOR AUTORITĂȚILOR PRIVIND GESTIONAREA COVID-19
 

Urmărește mai jos, în timp real, evoluția pandemiei în Europa și în lume:

 


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…