Cine are interesul să-i întărâte pe români în legătură cu testarea? Cine vrea să anunțe că a venit Apocalipsa peste România? Voi ați văzut cifrele din Polonia?

Cine are interesul să-i întărâte pe români în legătură cu testarea? Cine vrea să anunțe că a venit Apocalipsa peste România? Voi ați văzut cifrele din Polonia?

Cine are interesul să-i întărâte pe români în legătură cu testarea? Cine vrea să anunțe că a venit Apocalipsa peste România? Voi ați văzut cifrele din Polonia?

Păi noi ne putem compara la ceva cu Polonia, care se află la 10 ani avans din toate punctele de vedere? Are o populație dublă față de România și a efectuat de două ori mai multe teste decât noi.

Cine minte, România? Sau minte Polonia?

Cu toate acestea, la noi, influencerii USR/PLUS și ai PSD urlă non-stop cerând mai multe teste! Barna și Ciolacu urlă cerând imperativ teste... Deși niciunul n-o spune explicit, toți lasă să se înțeleagă că, de fapt, Guvernul Orban n-ar vrea să testeze pentru a nu descoperi mai multe cazuri...

Chiar nu mai avem nicio fărâmă de bun-simț? Chiar am uitat toți că PSD a lăsat sistemul sanitar fără nicio rezervă strategică pentru o epidemie? Chiar cred toți acești vuvuzei fără conștiință că românii sunt cretini și nu se informează prin ce au trecut și trec și alte țări?

Chiar și ăia de la Digi s-au jegozit de tot: toată ziua au titrat că dacă ajungem la 10.000 de cazuri e dezastru! Păi, bă imbecililor, avem deja 6000 de cazuri! Ce morții mamii voastre de dezastru este dacă ajungem la 10.000. Probabil, vor mult peste 10.000, în realitate, dar care e problema? Aveți voi vreo soluție-minune pentru stoparea epidemiei?

Cel mai probabil, în următoarele zile, numărul de testări va crește substanțial. La fel și numărul de cazuri de infectare depistate. 

Așa, și? Care este miza? Ne spuneți și nouă?

Apropo, cum, mă, să spuneți că 6 din 10 români cred că Guvernul a ascuns informații? Ce morții mamii voastre informații?

Un „studiu” efectuat de IRES, o oficină a PSD, arată că 6 din 10 români se raliază opiniei conform căreia Guvernul a ascuns informații cu privire la pandemia de COVID-19.

EVALUAREA MĂSURILOR AUTORITĂȚILOR PRIVIND GESTIONAREA COVID-19

Urmărește mai jos, în timp real, evoluția pandemiei în Europa și în lume:

 



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…