Cine e cealaltă frumusețe de culoare care visa să se căsătorească cu Prințul Harry

Cine e cealaltă frumusețe de culoare care visa să se căsătorească cu Prințul Harry

Nu doar Meghan Markle a visat să ajungă mireasa fratelui mai mic al Prințului William, ci și fosta Miss Bahamas.

Prin 2012, Prințul Harry habar n-avea că soția lui va fi tot o femeie de culoare. FOTO: Profimedia

Prințul Harry avea o listă generoasă de pretendente, printre care chiar și una de culoare, cu mult timp înainte ca acesta s-o cunoască pe Meghan Markle. E vorba despre Anastagia Pierre, pe care a întâlnit-o chiar la o zi după ce aceasta declarase că visează să aibă o întâlnire în privat cu mezinul lui Charles.

Cine este Anastagia Pierre?

Frumoasa mulatră s-a născut în Miami, Florida, dar are origini exotice. Părinții ei provin din Bahamas, tatăl ei fiind agent imobiliar, iar mama sa fiind artistă. De mică, Anastagia Pierre a cochetat cu moda și cu concursurile de frumusețe, dar și-a dorit să aibă și o profesie, urmând Jurnalismul și Psihologia la o universitate din Florida.

După ce a fost desemnată Miss Florida în 2009, a câștigat titlul de Miss Bahamas în 2011, iar în 2012 a concurat la Miss Universe în Brazilia. La cei 34 de ani pe care îi are acum, continuă să facă bani frumoși din prezentări de modă și reclame (are 1,5 milioane de dolari în cont), a fost gazda unui matinal TV la NBC și a apărut în producțiile "Ballers" (2015) și "I feel pretty" (2018).

Prințul Harry: "Deci tu ești aleasa!"

Cei doi s-au întâlnit în 2012, în timpul vizitei Prințului Harry în Nassau, Bahamas - ca parte a turneului său oficial ocazionat de Jubileul de Diamant al bunicii sale, Regina Elisabeta a II-a - și cu patru ani înainte ca prințul s-o cunoască pe Meghan Markle .

"Sunt fascinată de Familia Regală, am urmărit toate interviurile pe care le-a dat Prințesa Diana. Există un mare respect în Bahamas pentru Familia Regală și suntem extrem de încântați de vizita Prințului Harry", spunea Anastagia Pierre, citată de "Daily Mail".

Dar odată ce-a aflat că-l va cunoaște personal pe fratele mai mic al Prințului William la The Youth Leadership Luncheon, s-a răspândit rapid vestea că manechinul, pe atunci în vârstă de 23 de ani, se numără printre numeroasele admiratoare ale lui Harry. "Am venit aici ca să mă îndrăgostesc de Prințul Harry. Este sexy. Acum este singur, așa că m-aș căsători cu el? Da", le-a răspuns ea foarte entuziasmată reporterilor strânși în holul Hotelului Sheraton.

Totuși, atunci când a făcut cunoștință cu cel mai râvnit burlac de la acea vreme , tânăra a devenit foarte timidă în fața lui în timp ce discutau, mai ales că și Harry a făcut deschis conversația cu o glumă îndrăzneață: "Deci tu ești aleasa!", i-a spus el, referindu-se la faptul că a aflat din presă că ea și-ar dori să se căsătorească cu el. "I-am spus că poate să stea liniștit, că totul a fost exagerat de context, iar el a spus «Întotdeauna este așa»", a declarat atunci modelul, care astăzi este căsătorită cu Greg Friel, pe care l-a întâlnit la un concurs de frumusețe la doi ani după ce l-a cunoscut pe Prințul Harry.

FOTO: Profimedia, Getty Images, Instagram

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…