Cine era milionarul care s-a spânzurat pe câmp, lângă București

Cine era milionarul care s-a spânzurat pe câmp, lângă București

Bărbatul care a fost găsit mort pe un câmp din Ilfov este omul de afaceri Silviu Măndescu, nepotul fostului primar Neculai Onțanu, anunță PRO TV.

El fusese dat dispărut de familie joi, 23 iunie, și s-ar fi confruntat cu probleme financiare la firmele pe care le administra.

Rudele, îngrijorate, l-ar fi căutat toată noaptea, mai arată sursa citată, și spre dimineață l-au găsit, dar nu mai era în viață.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, s-ar fi sinucis. Deținea împreună cu partenera de viață mai multe firme și centre comerciale în zona Pipera - Tunari.

Anii trecuți, Silviu Măndescu fusese și consilier în cadrul Primăriei Sectorului 2, în timpul mandatului de primar al lui Neculai Onțanu.

Potrivit IPJ Ilfov, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov au fost sesizați de către o persoană cu privire la faptul că, pe un câmp, din apropierea localității Căciulați, a găsit un bărbat, de 52 de ani, spânzurat de bara transversală a plafonului autoturismului.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov pentru efectuarea de cercetări.

A ajuns la fața locului și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicina Legală Ilfov, pentru efectuarea activităților din competență.

În cauză a fost deschis un dosar de urmărire penală.

Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

---------------

Actualmente, Măndescu era deținătorul Strip Mall din Tunari/Pipera și derula mai multe afaceri. Din informațiile noastre, Măndescu și-a scos la vânzare recent un hotel, scrie Mediaflux

Silviu Măndescu, nepotul lui Onțanu, s-a spânzunat de mașină. Implicat recent înr-un scandal cu parlamentari AUR
Numele lui Mândescu a aparut recent într-un alt scandal. Diana Șoșoacă a acuzat public că ședințele de lucru și cazarea parlamentarilor AUR ar avea loc la un hotel din comuna Tunari, județul Ilfov, proprietate care ar aparține lui Marius Dorin Lulea, vice-președinte AUR, respectiv hotelul Bliss, administrat de Măndescu .

De altfel, numărul de contact al hotelului era și cel al unui proiect imobiliar, New Era Residence, dezvoltat de Silviu Mândescu. Conform unui anunțut publicat de mai multe agenții de imobiliare, Hotel Bliss a fost scos la vânzare cu suma de 3,3 milioane de euro.

Silviu Măndescu a fost în ultimul timp acționar și administrator în 11 firme, multe împreună cu soția sa, Alina Beatrice Măndescu. Printre firmele pe care le controlează, amintim de Bliss Imobiliare (acționar unic), New Era System și Strip Mall România SRL.

În anul 2006, consilierul local de la sectorul 2, Silviu Măndescu, primea în concesiune 180 de metri pătrați din Parcul Grădian Icoanei contra sumei 350 de euro pe lună de la primarul Neculai Onțanu.

Tranzacţia s-a făcut prin intermediul firmei Nexus Prod SRL unde este unic acționar soţia acestuia, Alina Măndescu.

Ulterior, beneficiind de sprijinul colegilor din Consiliul Local sector 2, consilierul Măndescu s-a extins până la o suprafață de aproximativ 180 de metri pătraţi de teren în același parc unde, în asociere cu societatea Gargantua SRL, controlează terasa-restaurant cu acelaşi nume. Zona este una exclusivistă, în apropiere de Piața Romană, pe colț cu sediul organizației de București a UNPR. Ulterior, Siviu Măndescu a deținut și funcția de prim-vicepresedinte al UNPR Sector 5.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria