Cine era tânărul găsit mort în camera unui cămin studențesc, în București

Cine era tânărul găsit mort în camera unui cămin studențesc, în București

Moartea tânărului în vârstă de doar 20 de ani a ajuns în atenția tuturor. Băiatul a fost găsit în camera de cămin, iar primele informații arată că ar fi vorba despre o supradoză. La puțin timp s-a aflat și numele acestuia, iar tatăl lui a făcut primele declarații cutremurătoare, după ce a primit vestea tragică.

Tânărul găsit mort în camera de cămin este Cosmin Stan, fiul antrenorului de tenis Costel Stan din Focșani.

Primele informații arată că tânărul s-a stins din viață în urma unei supradoze, chiar dacă apropiații lui spun că atunci când locuia în Focșani, nu avea probleme cu drogurile. De asemenea, oamenii cred că acesta ar fi suferit și de depresie, din cauza mesajelor triste pe care le posta pe paginile de socializare, în care vorbea despre suferință. Tatăl lui, însă, nu știe ce să creadă.

”Am primit un telefon de la Poliţie că l-au găsit mort în camera de cămin. Atât ştiu. Nu ştiu ce să cred, vă daţi seama cum e să-mi pierd copilul de 20 de ani.”, a declarat Costel Stan, tatăl tânărului, potrivit Observatornews.ro.

Tânărul nu era student la ASE

În spațiul public a circulat informația conform căreia Cosmin Stan era student la Academia de Studii Economice, iar acest lucru îl știau și părinții lui din Focșani. Însă, conducerea instituției a spus că tânărul nu este întregistrat în evidență, astfel că nu a fost studentul lor.

”Studentul în cauză nu este înscris la Universitatea Hyperion din Bucureşti. Nu este studentul nostru, am verificat, nu apare nicăieri în evidenţele noastre”, a declarat Sever Spânulescu, potrivit sursei citate.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Trăiește și cu amanta în casă și cu soția. Vrea să pară model pentru societate, dar el de fapt e cel mai mare escroc”

2 De citit...

3 Halep, dopată. Straniul caz al suplimentului contaminat. Nu a mai fost produs din 2018, dar a ajuns la Simona în 2022

4 S-a elucidat misterul tinerei moarte din Mamaia Nord. Este DJ Lalla, în vârstă de 34 de ani

5 Judecătorii și-au mărit ieri salariile, retroactiv. Statul va fi pus să plătească și dobânzi penalizatoare