Cine este ambasadorul 888sport?

Cine este ambasadorul 888sport?

888sport este una dintre cele mai apreciate case de pariuri online la nivel internațional și o casă de pariuri de top în România. Aceasta se remarcă prin oferta sportivă diversă, calitatea ridicată a serviciilor pe care le oferă și seriozitatea de care a dat dovadă de-a lungul timpului. Majoritatea agențiilor de pariuri din România un un brand ambasador care le promovează. 888Sport îl are ca ambasador pe Dan Petrescu. Astfel și paginile cu pareri 888 sport cotează din ce în ce mai bine această casă de pariuri.

Daniel Vasile Petrescu

Daniel Vasile Petrescu s-a născut pe 22 decembrie 1967 în București și a fost un fotbalist de performanță și în prezent acesta este antrenor de fotbal. Dan Petrescu și-a început cariera de junior la Steaua București, fiind promovat la prima echipă la lună după ce Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni. Acesta a fost împrumutat un sezon la FC Olt, dar a revenit la Steaua în 1987 și a jucat în semifinalele Cupei Campionilor în 1988. Apoi acesta a disputat finala competiției în 1989, care a fost pierdută în fața AC Milan. Dan Petrescu a ratat participarea la Mondialul din 1990 din cauza unei accidentări. 

În 1991, Petrescu a fost transferat în Italia la US Foggia. După ce a petrecut 3 sezoane în Italia, acesta a ajuns în Anglia la Sheffield Wednesday datorită evoluției sale de la Mondialul din 1994. Din 1995, Dan Petrescu a luat parte din echipa Chelsea Londra, unde a stat 5 sezoane și a devenit rapid un jucător de bază al londonezilor. Acesta a câștigat alături de Chelsea Cupa Angliei în 199, Cupa Ligii Angliei și Cupa Cupelor în 1998. În 2000 Petrescu a părăsit echipa și a evoluat câte un sezon la Bradford City și Southampton.

Dan Petrescu

Dan Petrescu a decis să se întoarcă în țară în 2002 și a semnat un contract pentru un sezon cu FC Național. Petrescu a jucat ultimul meci din cariera sa de fotbalist la finala Cupei României din 2003, unde Național a pierdut în fata Dinamo București. 

După ce s-a retras din cariera de fotbalist, Dan Petrescu a devenit antrenor. Prima echipă pe care acesta a antrenat-o a fost Sportul Studențesc pe care a reușit să o promoveze în sezonul 2003-2004 în Divizia A. În decembrie 2003, Petrescu a fost adus de Giovanni Becali pentru a antrena jucătorii de la Rapid București. Acesta a rezistat doar patru luni la Rapid și s-a întors la Sportul Studențesc unde a continuat până în iarna lui 2005. 

După o plecare în Polonia, acesta a revenit în România în 2006 și a preluat echipa Unirea Urziceni și a reușit să îi aducă pe aceștia în finala Cupei României, unde au pierdut în fața CFR Cluj. După mai mulți ani în care a antrenat diferite echipe la nivel mondial, Dan Petrescu a preluat CFR Cluj în 2017 și după mai multe pauze, acesta a semnat din nou pe 31 august 2021 un nou contract pe 3 sezoane cu CFR Cluj. În sezonul 2020-2021, în preliminariile Ligii Campionilor, CFR cluj a reușit să o elimine pe Floriana FC din Malta cu 2-0, dar a fost eliminată de Dinamo Zagreb în runda secundă. 


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro