Cine este avocata care l-a apărat pe șoferul drogat din stațiunea 2 Mai. Lucrează pentru PSD și a dat informații eronate

Cine este avocata care l-a apărat pe șoferul drogat din stațiunea 2 Mai. Lucrează pentru PSD și a dat informații eronate

Avocata care îl reprezintă pe șoferl drogat care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai este colaboratoare apropiată a organizației PSD Constanța. Luminița Popescu reprezintă organizația PSD în toate procesele și este sora subprefectei PSD de Constanța, Marilena Dragnea, scrie Ziare.com.

Avocata Luminița-Daniela Popescu și este avocat definitiv la Baroul Constanța, încă din 13 august 1997. Cu 26 de ani de experiență în spate, Luminița Popescu are drept la concluzii la toate instanțele.

Presa din Constanța scrie că avocata desemnată să-l apere pe șoferul care a ucis doi tineri în stațiunea 2 Mai este sora Marilenei Dragnea, cea pe care organizația PSD Constanța a numit-o subprefect. Mai mult, Luminița Popescu este chiar avocatul care reprezintă organizațiile PSD Constanța în toate problemele juridice și în fața instanței.

Marilena Dragnea, sora avocatei, este fost membru PNL și fost candidat PNL la funcția de primar al Năvodariului. Ulterior, ea a fost primită în organizația PSD Constanța.

”Nu este nici tipul de persoană care s-a vehiculat în zona online, tot ceea ce s-a scris şi s-a spus au fost informaţii de pe anumite imagini. Nu este fiu de beizadea, aşa cum s-a precizat. Părinţii nu sunt oameni cu bani care nu au ce face eu ei şi îi dau copilului să se drogheze, sub nicio formă. Sunt nişte oameni simpli, normali. (...) A recunoscut că a consumat droguri. Urmează să vedem acum persoana care i-a dat. Este o poveste mult mai lungă, mult mai gravă, din punctul meu de vedere şi urmează a se descoperi ce s-a întâmplat”, a povestit avocata în fața jurnaliștilor, în data de 20 august 2023.

Ulterior afirmațiile acesteia au s-au dovedit false. Vlad Pascu este consumator de droguri, iar familia acestui deține sute de imobile în valoare de zeci de milioane de euro.

Luminița Popescu l-a reprezentat pe tânăr la arestarea preventivă. Ulterior, apărarea a fost ”preluată” avocata Ionela Stoica, tot din Baroul Constanța.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat