Cine este bărbatul care a câştigat la LOTO peste 1,7 milioane de euro: joacă de peste 30 de ani

Cine este bărbatul care a câştigat la LOTO peste 1,7 milioane de euro: joacă de peste 30 de ani

„În cursul zilei de astăzi, 6 iunie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I în valoare de 8.496.320,80 de lei (peste 1,71 milioane de euro), obţinut la tragerea Loto 6/49 din 2 iunie”, anunţă, luni, Loteria Română.

Potrivit sursei citate, posesorul biletului norocos este din comuna Gura Teghii, judeţul Buzău, are peste 50 de ani şi a precizat că joacă constant la toate jocurile loto de mai mult de 30 de ani, întotdeauna doar variante simple.

Numerele care i-au purtat noroc nu au nicio semnificaţie personală, fiind alese la întâmplare.

„Am jucat. Am câştigat. Îndrum toţi prietenii să joace cu încredere la jocurile Loteriei Române, ”este mesajul pe care câştigătorul l-a transmis tuturor jucătorilor la loto.

Biletul norocos a fost jucat la o staţie de plată parteneră şi a fost completat cu trei variante simple la Loto 6/49 şi o varianta la Noroc, preţul biletului fiind de 18,5 lei.

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Loto 6/49. Anterior, premiul de categoria I la Loto 6/49 a fost câştigat în 27 martie şi a fost în valoare de 14.823.497,68 lei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...