Cine este bărbatul care a mâncat excremente de urs, în România: „Ți-ar putea salva viața“

Cine este bărbatul care a mâncat excremente de urs, în România: „Ți-ar putea salva viața“

Timp de ani buni, o vedetă Discovery s-a adaptat mediilor ostile în care ajungea și le-a arătat oamenilor cum pot să supraviețuiască dacă sunt rătăciți în deșert, în păduri, în junglă și nu numai. La un moment dat, în anul 2009, acesta a ajuns și în România.

Cum arată excrementele de urs

În anul 2009, Bear Grylls a ajuns în România. Parașutat în munți, vedeta Discovery a trebuit să pună pe picioare rapid un plan pentru a se adapta condițiilor și pentru a putea supraviețui trei zile departe de civilizație, mâncare și tehnologie.

A mâncat excremente de urs în pădure

Cu o cremene și un cuțit la el, Bear Grylls și-a făcut adăposturi în munți și a mâncat ce a găsit. Pentru că pădurile din România nu oferă altceva decât fructe de pădure, iar acelea nu se găsesc întotdeauna fie din cauza urșilor care le consumă , fie că mama natură nu a fost prea generoasă, Bear Grylls nu prea a găsit de mâncare decât câțiva melci și fructe de pădure deja... consumate!

Bear Grylls

Bear Grylls

La momentul respectiv, vedeta Discovery a povestit cum a fost nevoit să mănânce excremente de urs ce conțineau fructe de pădure, pentru a putea supraviețui.

Citește mai multe în ziarul Click!

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Când m-a sunat Bro să mă întrebe dacă accept să apar topless în filmul lui, am zis „Da” fără să mă gândesc la nimic”

2 Zodiile cele mai loiale în dragoste: îți vor fi alături la bine și la rău. Ce nativ este cel mai bun partener de viață

3 „Mă uit în jos și îmi place ceea ce văd!”

4 VIDEO Priviți, au furat țevile de aluminiu folosite la foraje geotehnice pentru Autostrada Moldovei / Muncitorii au dat de urma lor într-un depozit de f…

5 Tablou din colecția lui Ceaușescu, găsit în Bulgaria. Ce mesaj apare pe spatele lucrării de 50 de milioane de euro