Cine este colonelul rus implicat în propaganda Kremlinului lichidat de ucraineni

Cine este colonelul rus implicat în propaganda Kremlinului lichidat de ucraineni

Un angajat al serviciului de presă al Ministerului rus al Apărării, colonelul Vladimir Ivanov, a fost lichidat în Ucraina pe 25 martie, potrivit ediției ruse a publicației Mediazona, care ține o listă cu pierderile confirmate ale armatei ruse.

Ministerul Apărării al Federației Ruse nu a confirmat public decesul unui angajat al serviciului său de presă.

„Primul care a raportat moartea sa a fost un angajat al Companiei de radio și televiziune de stat din Rusia, Ievgheni Podubni, care a mers la mitingul Regimentului Nemuritorului de pe 9 mai cu un portret al lui Ivanov”, scrie ziarul.

În cadrul unei investigații jurnalistice, s-a putut stabili conform registrului cazurilor de moștenire, ca Vladimir Ivanov, în vârstă de 41 de ani, a murit pe 25 martie, moartea sa fiind confirmată oficial cinci zile mai târziu, pe 30 martie 2022. Notarul care a executat dosarul de moștenire a indicat adresa defunctului - Moscova, st. Znamenka, 19. Aceasta este clădirea principală a Ministerului Apărării al Federației Ruse și unitatea militară 66524.

Proiectul ucrainean „Peacemaker” a scris despre un ofițer de presă cu acest nume, care colectează date despre militarii ruși, mercenarii și membrii bandelor „DPR” și „LPR”.

„Criminal de război rus. Propagandist. Un complice al campaniilor de informare și propagandă și manipulări ale Ministerului Apărării al Federației Ruse, pentru a justifica agresiunea Rusiei împotriva Ucrainei, masacrele de civili în Siria", se spune pe pagina "Peacemaker".

Numărul de telefon al colonelului a fost înregistrat în caietele utilizatorilor ca „Serviciul de presă Vladimir al Ministerului Apărării”.

Potrivit unor scurgeri din bazele de date rusești, Vladimir Ivanov s-a născut la Rostov-pe-Don și a servit în sediul Districtului Militar de Sud înainte de a fi transferat la Moscova.Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 Totul a fost, de fapt, o farsă?

3 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

4 Rezervele secrete ale Chinei

5 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…