Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sinucide

Cine este femeia ucisă în bătaie la marginea Bacăului. Criminalul este de negăsit, după ce a anunţat că se sinucide

Procurorii încearcă să pună cap la cap detaliile crimei petrecute în seara zilei de marţi, 21 ianuarie, la periferia oraşului Bacău.

Criminalul, un bărbat care şi-a anunţat un prieten că se sinucide după ce-şi omoră partenera de viaţa, n-a fost găsit. Cuplul avea o fetiţă de un an şi jumătate.

Femeia în vârstă de 32 de ani care a fost găsită moartă în autoturismul iubitului ei, marţi seara, în zona Canalului Bistriţa, din municipiul Bacă, se numeşte Adriana Andone, potrivit Kanal D. Cadavrul ei prezenta multiple traumatisme, anchetatorii considerând că moartea ei a survenit în urma unor lovituri.

Principalul suspect este chiar iubitul femeii, despre care surse din anchetă spun că se numeşte Cristinel Doboş. Acesta este fostul patron al unui local numit Budha Bar, care funcţionează în incinta mall-ului din Bacău.

Cei doi aveau împreună un copil în vârstă de un an şi jumătate. Din primele informaţii, cei doi ar fi locuit până în urmă cu puţin timp în străinătate, iar bărbatul o acuza pe femeie de infidelitate.

Marţi seara, cei doi au luat masa în oraş, dar între ei a izbucnit cearta, încheiată tragic. “S-au certat şi a omorât-o şi a dat telefon că se aruncă în apă. Ea a fost omorâtă acolo în maşină. Voia să se despartă de el. Aşa am auzit aici cum vorbeau oamenii”, a declarat o femeie pentru jurnaliştii ProTV.

Bărbatul şi-a sunat un prieten, pe care l-a anunţat că urmează să comită crima, anunţând totodată că se va sinucide. Se bănuieşte că s-a aruncat în Canalul Bistriţa, situat la periferia Bacăului, lângă Podul Şerbăneşti, acolo unde era abandonată şi maşina în care tânăra a fost găsită moartă.

“S-au deplasat la faţa locului o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă, o autospecială cu echipaj de scafandri şi cu barca pneumatică, împreună cu un echipaj SMURD, toate încadrate cu 13 militari” , potrivit maiorului Andrei Grecu, ofiţer pentru relaţii cu presa la Inspectoratul Judeţean de Urgenţă Bacău. Aceştia nu au găsit nimic iar în cursul dimineţii de miercuri au reluat căutările.

"La solicitarea IPJ Bacău se continuă misiunea de căutare, în canalul de fugă a râului Bistriţa, a persoanei dispărute. Se deplasează autospeciala de scafandri cu o barcă, o autospecială de prima intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD, cu 7 pompieri", a anunţat ISU Bacău.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Foarte interesante amănunte...