Cine este Florin Nemeș, presupusul iubit al șefei DNA

Cine este Florin Nemeș, presupusul iubit al șefei DNA

Emil-Florin Nemes a ajuns in atentia opinie publice dupa ce catavencii.ro a scris ca acesta este iubitul Laurei Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, iar Mircea Badea s-a intrebat daca nu cumva procurorii "aresteaza competitorii iubitului". Nemes este de mai de 7 ani coordonatorul departamentului de marketing si PR al RCS & RDS, compania care detine postul de stiri Digi 24. El a aparut in mai multe reclame la serviciul de telefonie mobila al companiei de telecomunicatii, interpretind rolul unui detinut. Este absolventul Academiei Fortelor Aeriene "Henri Coanda" din Brasov iar intre 2007 si 2009 s-a specializat in domeniul managementului strategic la Universitatea Politehnica din Bucuresti, potrivit profilului sau de Linkedin.

In perioada februarie 2006 - 2009, el a fost marketing manager-ul firmei Infogate Telecom SRL. Firma a detinut pana in toamna lui 2006 cea mai mare retea de cartier (C-zone), cand a fost preluata de compania RCS&RDS. In anul 2007, Nemes a dobandit statutul de persoana juridica (PFA) la care a renuntat in mai 2009. PFA-ul a fost inregistrat in Tarnaveni (jud. Mures), oras in care, potrivit realitatea.net, s-ar fi nascut.

Ulterior, presupusul iubit al Codrutei Kovesi a lucrat ca asistent de marketing la firma August Papier S.R.L, care se ocupa de fabricarea hartiei. Societatea a fost radiata in februarie 2014, in urma unei fuziuni prin absorbtie, potrivit datelor furnizate de Registrul Comertului la solicitarea HotNews.

Numele lui Florin Nemes apare in tabelul absolventilor Colegiului Militar Liceal "Mihai Viteazu" din Alba Iulia la sectiunea promotia anului scolar 1998 - 1999.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Lovitură de manual! / Tanc rusesc lovit fatal chiar dacă-și activase sistemul de ascundere

2 ULTIMA ORĂ „Chiar o să-mi pun gâtul la bătaie” / Fostul șef MI6 susține că Putin va pierde puterea în foarte scurt timp

3 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

4 Interesante amănunte...

5 Imagini care dau fiori soldaților ruși