Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

Cine este interlopul român care l-a transformat pe polițistul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat

Un interlop român l-a transformat pe gardianul care îl păzea în propriul angajat. Apoi, l-a turnat la poliție. Deși a fost eliberat din închisoare, polițistul se pare că îi tot cerea bani.

Unul dintre cei mai periculoşi şi bogaţi interlopi din România l-a transformat în servitor pe poliţistul care îl păzea în arest. L-a cumpărat cu 10.000 de euro şi a dus o viaţă de huzur după gratii.

Ajunsese chiar să mute arestaţii în celule după cum avea chef. Nimeni nu ar fi aflat povestea, dacă agentul nu ar fi continuat să îi ceară bani şi după ce individul a fost eliberat. Revoltat, interlopul l-a denunţat.

Eduard Ivan, zis Edy Power sau Edy Chioru al lui Ticuță, a ajuns în arestul Poliţiei Capitalei anul trecut, pentru acuzaţii extrem de grave. Proxenetism, trafic de persoane, pornografie infantilă.

Procurorii spun că, pentru a-şi uşura viaţa, a transformat, practic, un gardian în angajatul lui. În şase luni l-ar fi mituit pe subofiţer cu 9.200 de euro.

În schimbul banilor, poliţistul i-a asigurat interlopului condiţii de hotel cât timp a stat închis: mâncare şi băutură la discreţie, învoire să plece ocazional din arest, fără să completeze actele necesare, ba chiar l-a pontat suplimentar pentru munca efectuată. Mai mult, a mutat alţi deţinuţi din celule, în funcţie de preferinţele celui arestat.

Acum două luni, interlopul a fost mutat în arest la domiciliu. De acolo a făcut un denunţ - reclama că poliţistul vine acasă la el şi îi cere în bani în contul favorurile din trecut.

Polițistul dat în flagrant de interlop

Interlopul Edy Power a fost săltat de mascaţi după ce procurorii au descoperit că el controla o reţea de prostituate românce în Marea Britanie. Printre ele erau şi minore şantajate cu imagini compromiţătoare.

Afacerea i-ar fi adus venituri de 3 milioane de euro. În urma percheziţiilor, anchetatorii au confiscat trei maşini de 350.000 de euro, un ceas de lux, o mulţime de bani şi arme. De asemenea, au pus sechestru pe o vilă, două apartamente şi un spațiu comercial în valoare de un milion de euro.

Pentru că l-a denunţat pe gardianul care îl făcuse şeful arestului în schimbul mitei, interlopul are şansa unei sentinţă reduse, dacă va fi găsit vinovat.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Eu ți-am zis că dacă mă lași pe mine să bag mâna la fermoar, se termină totul în mai puțin de două minute, dar așa a durat mai mult”

2 Ce se întâmplă? / Boala lui Kate Middleton, mult mai gravă decât s-a anunțat oficial?

3 O rețea organizată de naționaliști maghiari a rescris majoritatea articolelor despre români pe Wikipedia engleză

4 Ciudatul articol apărut în Austria despre o platformă petrolieră a Petrom din Marea Neagră

5 Acum fix 48 de ani...