Cine este Iosefina Pascal, distrusa promovată de Sputnik, angajata Mariei Grapini

Cine este Iosefina Pascal, distrusa promovată de Sputnik, angajata Mariei Grapini

Iosefina Pascal, angajată a Mariei Grapini, susținătoare a „statului paralel” și a conspirațiilor privind coronavirusul, este co-organizatoare a protestului de duminică din Piața Victoriei, contra legii carantinei.

Ea susține, pe Facebook, că autoritățile încearcă să instituie o „dictatură sanitară”, iar participanții la protestul de duminică au strigat: „Cred în Dumnezeu, nu în Covrig-19”, „Există Dumnezeu!”, „Arafat, știm și noi: Nu există valul doi!”.

„De departe cea mai imbecil-cretinoidă afirmaţie a lui Klaus Johannis este următoarea: “Virusul nu ţine cont de Constituţie!”. Ascultându-i pe cei care scot asta pe gaura gurii, putem identifica indivizii care au creierul muci, tras la blender.Dar, de dragul dezbaterii, voi argumenta că virusul afectează OAMENI, care trebuie să respecte Constituţia României şi ale căror drepturi fundamentale sunt GARANTATE de Constituţia României. Mai mult decât atât, autorităţile care trebuie să limiteze răspândirea unui virus trebuie să RESPECTE CONSTITUŢIA ŞI DREPTURILE CONSTITUŢIONALE ALE CETĂŢENILOR.   Nimic nu justifică adoptarea unei asemenea forme de dictatură medicală, nici dacă epidemia făcea zeci de mii de victime, nu 1000. Puţinele voci care mai sunt libere in ţara asta au datoria să semnaleze şi să oprească acest abuz şi această turnură halucinantă a lucrurilor. Ruşine tuturor celor care aderă, susţin sau încurajează instaurarea dictaturii! Au murit părinţii şi bunicii voştri pentru libertatea pe care acum scuipaţi, pentru că v-aţi speriat de o gripă şi alegeţi să trăiţi ca sclavi”, scrie Iosefina Pascal, pe Facebook. 

Ea este asistenta europarlamentarului Maria Grapini, are 27 de ani și a devenit celebră după ce a participat la emisiunea „Romania 100” realizata de Antena 3, unde i-a îndemnat pe români să-şi exercite judecata critică, să dea dovadă de „empatie socială”, şi să deschidă ochii la parazitarea instituţiilor publice şi a justiţiei. Pe atunci era studentă la germană-engleză, la două facultăţi diferite, una de stat şi alta privată, şi era fost membru al organizaţiei de tineret PSD, scrie adevărul.ro. 

Asistenta lui Grapini este pasionată de cosplay (art performance japonez care presupune costumaţia în personaje din benzi desenate de tip manga şi altele), fitness, după cum dovedesc profile ale sale de Facebook de dinainte de intrarea pe scena publică a activismului politic. Ambele sunt pe numele Kimi Pascal. Unul dintre profile, din 2017, este pe reţeaua sociala rusească similară Facebook VK. Într-o fotografie postată pe acest cont, apare alături de Mirel Palada, ex-purtător de cuvânt al Guvernului Ponta. 

Iosefina Pascal este constant lăudată de organul de propagandă al Moscovei, Sputnik. 

„Iosefina Pascal s-a remarcat la concursul de idei al Antena 3, ”100 România”, când pur și simplu a strălucit – poate cam prea tare, deranjându-i pe unii realizatori ai televiziunii, care au depunctat-o aiurea. A fost în schimb apreciată la superlativ de public, dar și de predecesorul său, Liviu Pleșoianu, cel care s-a lansat în spațiul public prin același concurs. Iosefina este o prezență puternică pe Internet, acolo unde textele sale, bine scrise – și pline de o însuflețire rară astăzi – fac furori. Este și cazul textului publicat azi, care este o adevărată lecție de conștiință și atitudine dată puternicilor zilei: ”Patriotism, Solidaritate și Demnitate”, s-ar putea numi textul-manifest – și  Iosefina spune din start că acestea ”nu reprezintă idealuri, nu reprezintă noțiuni abstracte, ci cele trei trăsături de caracter ale ORICĂRUI OM care își iubește țara”, nota Sputnik, în 3 iulie 2019. 

Un alt titlu al Sputnik: „Iohannis, făcut praf de o cunoscută internaută: ”La fund, acolo îți pasă ție de țara mea!”. 
Citește și:

populare
astăzi

1 „Am văzut poza şi mi-am dat seama că nu se leagă ceva” / Lunetistul care a ucis un terorist de la 3,5 km contrazice FBI-ul în cazul atentatului asupra l…

2 Dezvăluirile scandaloase de acum 15 ani despre Coldea și Băsescu se cam adeveresc...

3 „Doar în Africa am mai văzut așa ceva” / Codin Maticiuc, șocat de camera în care a stat într-un hotel din Costinești

4 Imagini istorice din anii '70 / De frica rușilor, Transfăgărăşanul a fost construit în doar patru ani

5 Imagini care dau fiori cu podul unde a deraiat trenul internaţional IRN 347(Dacia Wien Hauptbahnhof - Bucureşti Nord)