Cine este Janni Alexandridis, marele câștigător de la „Chefi la cuțite”, sezonul 12. A gătit pentru vedete internaționale

Cine este Janni Alexandridis, marele câștigător de la „Chefi la cuțite”, sezonul 12. A gătit pentru vedete internaționale

Câștigătorul sezonului 12 este Janni Alexandridis, concurentul care a câștigat inimile juraților, în special pe cea a chefului Florin Dumitrescu, reușind să obțină prestigiosul cuțit de aur.

Janni Alexandridis a concurat în echipa lui Florin Dumitrescu FOTO: Facebook

După săptămâni de competiție intensă și provocări gastronomice complexe, a fost desemnat câștigătorul premiului de 30.000 de euro din sezonul 12 „Chefi la cuțite”.

Acesta este Janni Alexandridis, de 23 de ani, care a venit direct din Germania pentru a participa la competiție.

A fost cea mai frumoasa și în același timp cea mai grea experienta din viata mea. Sunt mereu recunoscător pentru asta, dar voi face 100% tot posibilul pentru a folosi cât mai bine această victorie pentru a ajunge în vârf. Aș dori să mulțumesc întregii mele echipe pentru tot. Aș dori să le mulțumesc familiei și prietenilor mei pentru tot ce au făcut pentru mine. Mulțumesc”, a fost mesajul postat pe Facebook de câștigător.

Janni este chef bucătar, pasiune pe care o are din copilărie și spune că a învățat limba română de la colegii lui din România.

„Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine!” „Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic, apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi când mergeam la școală vedeam cum chefi pregăteau diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic. I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să facă asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure”, a povestit câștigătorul „Chefi la cuțite”, sezon 12.

El spune că a gătit pentru mai multe vedete, printre care echipa națională de fotbal din Germania timp de o lună, dar și pentru Selena Gomez, Thomas Müller, Lewis Hamilton.

Janni Alexandridis a fost concurentul din echipa lui Florin Dumitrescu, care i-a oferit Cuțitul de Aur în preselecții.

I-am oferit cuțitul de aur pentru că mi-a dat siguranța că poate, este capabil și se poate descurca în situația de criză”, spunea Florin Dumitrescu despre Janni, în preselecții.

Cu trei sezoane câștigate în ”Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu l-a egalat pe Cătălin Scărlătescu. Clasamentul este dominat însă de Sorin Bontea, care a câștigat șase din cele 12 sezoane de până acum.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat