Cine este omul de la Finanțe care l-a ajutat pe Dragnea să-și protejeze caracatița financiară

Cine este omul de la Finanțe care l-a ajutat pe Dragnea să-și protejeze caracatița financiară

Personajul are deja notorietate publică, zeci de articole fiind scrise în presa locală din Teleorman cu privire la comportamentul abuziv la locul de muncă, atât în privința colegilor ei, cât și a îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, scrie PressHUB.

Floriana Mitroi, actualmente șef al Administrației Inspecție Fiscală, este potrivit PressHUB unul dintre oamenii care au protejat Tel Drum și combinațiile financiare ale lui Liviu Dragnea.

În luna noiembrie a anului 2011 a avut loc un control al Activității de Inspecție Fiscală la societatea Tel Drum, care s-a finalizat  în vara anului 2014. Raportul de control, aprobat de Floriana Mitroi, care era și la acea vreme șef Administrație ADJ-INSP FISC, arată că acolo nu a avut loc un control real, ci, mai curând, o operațiune de mușamalizare a activităților ilicite specifice companiei.

Practic, Floriana Mitroi a trimis în teren niște inspectori care îi erau apropiați și care știau să răspundă ordinelor sale, pentru a trece cu vederea operațiunile economice fictive, derulate atât de Tel Drum, cât și de partenerii de afaceri ai companiei, care aveau uneori comportamentul particular al unor firme fantomă.

Între 2010 și 2013, Tel Drum SA a întregistrat în evidența contabilă cheltuieli cu materiale nestocate în valoare de 229.736 lei, ce reprezintă băuturi alcoolice și  tutun. Taxa datorată pentru achizițiile de băuturi alcoolice și tutun este nedeductibilă, singura excepție fiind aceea în care bunurile sunt destinate revânzării. Tel Drum, însă, nu se regăsea în această excepție, adică nu comercializa băuturi alcoolice și tutun și nu presta servicii de acest tip. ( Citește mai mult pe PressHUB )


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...