Cine este șoferul beat care a spulberat cu mașina barierele de cale ferată de la Brănești și după o oră s-a răsturnat în afara drumului

Cine este șoferul beat care a spulberat cu mașina barierele de cale ferată de la Brănești și după o oră s-a răsturnat în afara drumului

Anchetatorii l-au prins și audiat, vineri, pe șoferul mașinii care în urmă cu trei zile a intrat în viteză cu mașina în barierele de cale ferată din comuna ilfoveană Brănești, coborâte pentru că urma să treacă un tren de călători care mergea cu viteză de 160 km/h. Surse judiciare au declarat, în exclusivitate pentru gandul.ro , că șoferul audiat este Vlad Roșca, medic urolog la Spitalul Județean Ilfov.

Trei zile au trecut de la accidentul produs pe DN 3, la Brănești, de șoferul care avea alcoolemie de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat și s-a răsturnat cu mașina, rănind un pasager, până la identificarea autoturismului care, cu o oră și zece minute înainte a intrat cu viteză în barierele de cale ferată de pe același drum.

Surse judiciare au precizat, pentru Gândul, că în mașină cu medicul Vlad Roșca erau doi medici, unul dintre aceștia fiind rănit ușor în urma accidentului.

Medicul urolog Vladimir Roșca (Sursa: sanador.ro) Medicul urolog Vladimir Roșca (Sursa: sanador.ro)

Bărbatul rănit a fost dus atunci la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii din Pantelimon au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...