Cine este tânără doctoriță din România înjunghiată mortal în apartamentul abia închiriat, în Franța

Cine este tânără doctoriță din România înjunghiată mortal în apartamentul abia închiriat, în Franța

O studentă româncă în vârstă de 31 de ani, Doina Jurcă din Galați, care se afla în Franța pentru a-și pregăti rezidențiatul, a fost găsită moartă într-un apartament închiriat prin Airbnb. Tragedia s-a produs la scurt timp după ce aceasta s-a cazat și intenționa să înceapă pregătirea pentru rezidențiat în domeniul medical în Hexagon, scrie adevarul.ro .

Informații despre crimă au fost publicate de cotidianul francez Courrier Picard, care scrie că descoperirea macabră a avut loc joi, 30 noiembrie, la sfârșitul serii, într-un apartament Airbnb situat pe Boulevard d’Alsace-Lorraine din Amiens, un oraș din nordul Franței.

Conform procurorului general din Amiens, Jean-Philippe Vicentini, tânăra a fost descoperită înjunghiată, iar autoritățile au început investigații extinse pentru a clarifica circumstanțele crimei. Familia și prietenii tinerei sunt profund afectați de această veste șocantă.

Cine este doctorița înjunghiată mortal în Franța

Colegii de școală și facultate își exprimă tristețea și neputința în fața acestei pierderi tragice. Mariana Drăgoi, o colegă a Doinei, a transmis un mesaj emoționant, amintindu-și de personalitatea vibrantă și plină de viață a acesteia. Autoritățile au identificat mai mulți suspecți, iar principalul motiv al atacului pare a fi tâlhăria, deși motivele exacte rămân neclare în acest moment.

„Doina, colega mea de banca din liceu, mai apoi colegă de facultate. Nu pot să accept această veste: atât de apăsătoare pentru toți cei care te-au cunoscut. În memorie revăd și derulez toți acești ani plini de amintiri: atât de dinamică, atât de fericită, atât de sociabilă”, este mesajul transmis de Mariana Drăgoi, colegă Doinei.

„Cu siguranța, parcursul tău în această viață a avut o însemnătate deosebită pentru toți cei care te-a cunoscut, iubit și apreciat ...Ai avut un rol important : cel de a lasă fericire și zâmbet pe acolo pe unde ai trecut. Amintirea ta va rămâne mereu vie, așa precum ți-a fost existența: față frumoasă , cu zâmbetul pe față, cea descurcăreață și săritoare în toate ,sufletul petrecerii și amic de nădejde. Suntem neputincioși în față à tot ce s-a întâmplat, iar trăirile sunt confuze: de la furie ,agonie,la Milă și compasiune. Iar în gândurile tuturor bântuie un singur gând :De ce ? Zbor lin ,suflet bun! Odihnește-te în pace și lumină!”, a transmis pe Facebook, îndurerară Mariana, colega Doinei.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”