Cine este trădătorul ucrainean care se ocupă acum de apărarea antiaeriană a Rusiei în Crimeea

Cine este trădătorul ucrainean care se ocupă acum de apărarea antiaeriană a Rusiei în Crimeea

Cândva soldat ucrainean, Denis Podobedov a dezertat și a trecut de partea rușilor în 2014, iar acum este responsabil de apărarea aeriană a invadatorilor din Crimeea, potrivit Biroului de Stat de Investigații al Ucrainei, potrivit Ukrainska Pravda .

Denis Podobedov, un fost soldat ucrainean, trecut de partea rușilorFoto: captura Ukrainska Pravda

9 foști militari care au făcut parte din diviziile antiaerirene ale uneia dintre unitățile militare ale Forțelor Armate ale Ucrainei sunt suspectați că au trecut de partea inamicului după ocuparea Republicii Autonome Crimeea.

Pe lângă faptul că acești foști militari au contribuit la ocuparea peninsulei, în timpul invaziei pe scară largă a Federației Ruse în Ucraina, cei mai mulți dintre ei au continuat să lupte de partea inamicului.

Unul dintre militari, Podobedov Denis, deține funcția de comandant adjunct al unui regiment de rachete antiaeriene și conduce apărarea aeriană a invadatorilor ruși din Crimeea.

Toți cei nouă sunt suspectați de dezertare și înaltă trădare (partea 1 a articolului 408 și partea 1 a articolului 111 din Codul penal al Ucrainei).

Ei riscă până la 15 ani de închisoare și confiscarea averii.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”