CINE l-a scos pe Becali din JOBEN? Noi ATACURI la Băsescu! Valize cu BANI, Patriciu și Videanu!

CINE l-a scos pe Becali din JOBEN? Noi ATACURI la Băsescu! Valize cu BANI, Patriciu și Videanu!

Cine l-a scos subit pe Gigi Becali din joben? Și l-a asmuțit pe Băsescu? După ce a intrat peste trompeta tv a fostului președinte, Gelu Vișan, amenințându-l că-i i-a casa dacă mai zice de Kovesi și de „patriotul” Coldea, ciobanul pușcăriaș din Pipera a atacat sâmbătă iar. Și tot la RTV. Din ce gașcă face parte? Că se observă și de pe Marte că vedem o altă variantă a SCENARIULUI. Acum a dat din el despre bani pentru fostul ginere, valize cărate de Băsescu, Patriciu și Videanu...

Becali a „reacţionat” după ce fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a declarat că nu a ajuns „atât de rău” încât să reacţioneze la atacurile ciobanului.

„Atât de rău credeţi că am ajuns încât să comentez declaraţiile lui Gigi Becali?”, a spus Traian Băsescu la România TV, când a fost întrebat cum comentează declaraţiile lui Gigi Becali, care afirmase sâmbătă, la un alt post TV, că fostul preşedinte nu ar trebui s-o mai atace pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Imediat după această declaraţie, Gigi Becali a intervenit telefonic şi a lansat atacuri foarte dure la adresa fostului preşedinte al României. De asemenea, acesta a dezvăluit că Traian Băsescu ar fi ajuns la anumite înţelegeri cu fostul afacerist Dinu Patriciu.

„Dacă Băsescu s-a făcut prieten cu toată lumea, ca să facă un scenariu împotriva ei (n.r. – Laura Codruţa Kovesi). Şi dacă a fost la vie, ce (n.r. – referire la dezvăluirea făcută de Victor Ponta cu privire la vizita acesteia la o podgorie deţinută de Sebastian Ghiţă)? A fost invitată? Ce, ea a fost venită de pe lună să fie conducătorul DNA? E şi ea om, îl cunoştea pe Maior, pe Oprea, voia să iasă Băsescu preşedinte că era interesul ei. Băsescu ce a crezut? Că a inventat-o. Nu ai inventat-o tu, mă. Tu erai preşedintele ţării şi erai obligat să o numeşti. Păi până la urmă el n-a făcut instituţii, credea că o să fie veşnic de neatins, tata Coldea al meu… şi acum se strânge laţul. Băsescu a căzut în laţul lui. Eu îi răspund.

Pentru mine, Băsescu este un căruţaş de sfeclă, nu trebuia să fie preşedintele ţării. Cam aşa este figura lui, de căruţaş de sfeclă… El a fost la unghia mea mică tot timpul şi acum iar este. Dar de ce să îţi răspundă ţie Kovesi? Dar cine eşti tu, mă? Aşa a vrut Dumnezeu să fie el mic, că s-a crezut puternic şi de neatins. A făcut ce a făcut, a dat… Cine ţi a distrus familia, mă? Ce treabă are Kovesi? Ce vină are ea? Păi dacă el era preşedinte, şase consilieri ai lui au votat să fiu graţiat şi a doua zi i-a dat afară pe toţi. Mi-a spus directorul de la Poarta Albă, „se ţine Băsescu de capul meu”. Pă, băi, dacă m-ai băgat la puşcărie, ce ai bă cu mine, om de nimic? Ăsta va fi tata Băsă, care ţipă pe la emisiuni, vai de capul lui...

Băi nenea Băse, după două luni, ginerele tău (n.r. - Bogdan Ionescu) mi-a cerut 7.000 de euro că a făcut un accident cu o maşină. Dacă ginerele tău n-avea 7.000 de euro că a făcut un accident cu o maşină, cine eşti tu, bă? Eşti nimic. O să mă uit în telefonul lui Luţu, să vă spun şi data la care mi-a transmis asta ginerele lui... Am zis că facem la notar, că îmi era frică să nu ia bani împrumut, că cine ştie ce putea să facă, să ia făină cu ei... Nu i-am mai dat niciun ban a doua zi. Despre Sida este vorba.

Îi spun lui tata Băse: să nu mă supere, că după aia trebuie să răspundă el cum l-a iertat el pe Dinu Patriciu, cum pleca el cu avioanele şi cu geamantanele pline. Îmi spun consilierii lui. Dacă mint ăia, mint şi eu. Lunea, după conferinţa de presă de la ora 18:00, el la 19:00 se urca în avion şi pleca cu genţile pline. Întrebaţi-l pe el. Degeaba le-a dus, că oricum a rămas fără el. Nu ma spun mai mult, fac şi eu ca el. E posibil să fie bârfe… Mie mi-a spus un consilier de-ai lui, care era atunci cu el la Cotroceni… Să spună el de ce nu îi mai răspunde Videanu la telefon. Pentru că a slujit omul pentru el şi i-a făcut multe belele… De ce nu a votat cu Udrea şi a votat cu Blaga la şefia PNL. I-a spus că nu poate să facă asta şi după asta: „Da, bine.” Asta mi-a spus Videanu. Mi-a spus Videanu aşa: „Omul acesta este un om de nimic. Nu îi mai răspund la telefon”. Asta e…”, a declarat Becali.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Ea este „găuritoarea” de prezervative din Sibiu

2 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

3 „Multă șpagă, aroganță și salarii uriașe”

4 De citit!

5 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!