Cine o fi misterioasa „vedetă”?

Cine o fi misterioasa „vedetă”?

„Vedeta” trăiește în București și este foarte cunoscută publicului larg. Nimeni nu și-ar închipui că o dată pe săptămână(o dată și numai o dată) se transformă în operatoare sexuală de super-lux. Potrivit informațiilor Foto Pisi.net , pentru această activitate superba femeie și-a achiziționat un studio într-o zonă de lux a Capitalei, pe care-l folosește exclusiv în acest scop. Potrivit sursei noastre, vedetei i-au trecut pragul până acum în jur de 150 de șmecheri cu bani din București și din afară. Doar cei care ajung la ea știu secretul prin care pot ajunge. Cei care au mai încercat să ajungă și a doua oară, spune sursa noastră, n-au mai reușit.

3000 de euro pe oră

Cu finalizare „specială”, specialitatea casei. „Cred că tuturor le spune: Ai cea mai frumoasă sculă și cea mai dulce sămânță care mi-au trecut prin gură”, susține sursa noastră. Care afirmă că a depistat în cercul său de apropiați un alt „client”, care s-ar fi scăpat lăudându-se cu serviciile primite.

O femeie superbă, de o discreție desăvârșită

Este o femeie superbă, care merită toți banii. Te face să te simți special, are o tandrețe aparte, și este de o discreție desăvârșită. Dacă va citi aceste rânduri, să știe că o respect faorte mult, mai spune sursa Foto Pisi.net .


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...